הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
אדיאטה_דלת_פחמימומת

המבדיל בין פאיי לפאיי


Pie באנגלית עוגה ו/או פשטידה


המבדיל בין פאיי לפאיי
Pie באנגלית פירושו עוגה ו/א פשטידה

כשנחשפתי לספרו של וויליאם בנטינג, הימרתי על כל עשרים הקילוגרמים המיותרים שלי ונצמדתי לשיטתו. פאיי בצלחת שלי זו פשטידה,  והעוגה עתירת הפחמימות הוגלתה מתפריטי לנצח נצחים.   ספר דק למי שרוצה להיות דק כתב אבי הדיאטה דלת  הפחמימות, וויליאם בנטינג, אף אני כתבתי ספר דק למי שרוצה  להיות דק/ה ובו 100 מתכונים ששינו את חיי והצעירו אותי ב-20 שנה

שואבים לכם את המוח וממלאים אותו בבצק ממולא בצק.     עודף-פחמימות עלול להרוס את המוח, כותב הנוירולוג הנודע ד"ר דייוויד פרלמוטר בספרו רב-המכר "מוח לבן".

הפשטידות דלהלן חפות משלושת הגורמים למגיפת ההשמנה: קמח, סוכר ועמילן. איכלו כאוות נפשכם. טעים, משביע ולא עושה חניית-בינתיים בכרס ובירכיים.

פשטידת עוף משביעה
המיצרכים
2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצים
2 קופסאות פטריות חתוכות משומרות, מסוננות (385 גרם)
500 גרם בשר טחון הודו או עוף
2 עגבניות קלופות ומגוררות גס
1 כף ריחן (בזיליקום) מיובש
1 כפית אורגנו
1 כף אבקת מרק עוף
חצי כפית תימין
חצי כפית פילפלת חריפה
מלח ופילפל שחור
1 ביצה
1 כף מים
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
1 כפית שמן לשימון התבנית
א ו פ ן  ה ה כ נ ה           
מחממים את השמן, מוסיפים את השום ומטגנים עד שיזהיב מעט,
מוסיפים את הפטריות ומטגנים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את הבשר הטחון ומאדים על אש קטנה, תוך בחישה כ-5 דקות
נוספות.
מוסיפים את יתר החומרים, חוץ מהביצה, בוחשים ומבשלים כ-3 דקות
נוספות. מסירים מהאש.
טורפים את הביצה עם המים, מוסיפים לתערובת הבשר ומערבבים
לתערובת אחידה.
שוטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.
 
פשטידת פילפלים
המיצרכים
1 ק"ג פילפלים ירוקים וצהובים חתוכים לרצועות
1 בצל פרוס
250 גרם גבינת כנען
גביע גבינה לבנה 5%
2 ביצים טרופות
חצי כוס אורגנו טרי קצוץ
רבע כפית מלח
רבע כפית פילפל שחור
קורט כורכום
תבנית עגולה מס' 26
מרגרינה או חמאה לשימון התבנית
אופן ההכנה
מאדים את הפילפלים והבצל במעט מים עד לריכוך. מסננים, מוסיפים את יתרת החומרים ובוחשים היטב. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים 40 דקות בחום בינוני.
 
פשטידת כרובית וברוקולי
המיצרכים
חצי שקית סנפרוסט לקט פשטידה-ברוקולי-כרובית ובצל.
1 בצל קצוץ
1 קופסת פטריות חתוכות
1 גביע גבינה לבנה 5%
2 ביצים
100 גרם גבינה צפתית מפוררת
כף אבקת פטריות
מלח ופילפל
אופן ההכנה
מבשלים את חצי שקית הסנפרוסט בסיר עם מים רותחים ומעט מלח עד להתרככות ומסננים.
מטגנים במחבת משומנת את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את הפטריות, מקטינים את האש ומערבבים תוך כדי טיגון במשך  5 דקות.
מערבבים בקערה את הסנפרוסט ביחד עם הבצל והפטריות, מוסיפים את הביצים, את הגבינה הלבנה והצפתית, את אבקת מרק הפטריות, מוסיפים מלח ופילפל שחור,מערבבים היטב,מכניסים לתבנית מס' 26 משומנת ואופים על אש בינונית כ-50 דקות.




 

 www.fatgetslim.com
בלוג השמן והרזה מדריך עוקף קלוריות , חפשו בגוגל
bhsegal@017.net.il
053-5811409
 

 
 
 


מה דעתך על המבדיל בין פאיי לפאיי ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כבלוג השמן והרזה מדריך עוקף קלוריות www.fatgetslim.com ברוך הלוי-סגל קצובת פחמימות מדודה דיאטה דלת פחמימות
נכתב ע"י baruch
בתאריך: 19/01/2015
ברוך הלוי-סגל בן 91

22 מאמרים | 50640 כניסות
דירוג המאמר
60%
 השארת תֶּשֶׁר לbaruch
הזדהית עם רעיונותי העבר הלאה לחברותיך ולחבריך.
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!