הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
אילתור_לשבועות_על_בסיס_קורנפלור

פיצת קורנפלור


אילתור חדש מהמטבח שלי. הימור שצלח. מוזמנים להנות.
הפעם נתקלתי בבעיה: רוצה להכין משהו לשבועות. נמצאת במקום בלי נפה, בלי סיר חלבי, ספק אם אפשר להשתמש בתנור. הייתי חייבת להמציא משהו.

מה לאמר - ה"משהו" יצא משהו - משהו !!

ראשית, אני אוהבת קישואים וחצילים, חתכתי לחצאי עיגולים פרוסות דקות וטיגנתי עד להזהבה (או קצת יותר)
שמתי בצד על נייר סופג. ניתן לטגן גם עגבניות ופלפלים אדומים (בהזדמנות הראשונה הכנתי עוד מנה מזה והוספתי גם את אלה. חגיגה).

בינתיים:
בגלל שלא יכולתי לנפות קמח - לקחתי קמח תירס (קורנפלור)
עירבבתי אותו בצלוחית עם ביצה, חלב, סוכר ומלח (לא, אין לי כמויות. סמכו על עצמכם)

את הבלילה הזו שמתי על המחבת, הידקתי לדפנות המחבת בעובי אחיד.

הנחתי על זה את החצילים, הקישואים, הפלפלים והעגבניות המטוגנים ופתיתי פיצרלה בנדיבות.
כשהתחתית התקשתה והגבינה הותכה - כיביתי את האש. 
לאכול מייד. לא מומלץ להשאיר שום דבר למחר, זה פחות טעים.

תענוג לחיך.


 


מה דעתך על פיצת קורנפלור ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

נכתב ע"י italia
בתאריך: 09/06/2017
איטליה לביא

27 מאמרים | 37751 כניסות
דירוג המאמר
53%
 השארת תֶּשֶׁר לitalia
זה לא חוק, אבל מתוק: טיפ לכותבת-חוויה מעצבת
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!