הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
אתר_בישולים

אתר בישולים


אין כמו ריחו של תבשיל כדי להעלות ניחוחות נוסטלגיים. על מנת הקציצות של סבתא נאמר שיש יותר טעימות ממנה, אך אין טעימות כמוה

טעם של פעם

אין כמו ריחו של תבשיל כדי להעלות ניחוחות נוסטלגיים. על מנת הקציצות של סבתא נאמר שיש יותר טעימות ממנה, אך אין טעימות כמוה… בשנים האחרונות מתפתחת בישראל תרבות קולינרית עשירה שמחליפה אט אט את הבישול המסורתי של פעם והופכת כל מנה לחגיגה של טעמים. כיצד הניחוחות והטעמים יכולים להגיע למטבח שלכם?

בישולים – כל אחד יכול

בין אם אתם מבשלים בתור תחביב או רוצים להפוך את הבישול למקצוע, התשוקה לבישול היא מה שחשוב באמת. אנחנו בבית ספר בישולים מציעים מגוון מסלולי הכשרה המיועדים לכל אוהבי הבישול – קורסים למתחילים, למתקדמים ולאנשי מקצוע בתחומי הבישול והאפייה. ביחד עם ניסיון של 13 שנה בהכשרת בשלנים ולמידה מהשפים הטובים ביותר, ניחוחות של מנות גורמה יעשו את הדרך למטבח שלכם. אז איך מתחילים? מגיעים עם אהבה לבישול – אנחנו כבר נדאג לשאר…

קורס בישול כמו בחו"ל

איך הופכים את הבישול למקצוע? לא צריך לנסוע לחו"ל כדי לקבל הכשרה של  Grand chef או Grand Patissier. בבישולים תיהנו מקורס בישול כמו בצרפת: החל משילוב של טכניקות צרפתיות קלאסיות לצד מודרניות ועד לשיטת Hands on – עבודה אישית ולא קבוצתית. לכל אלו מתווסף השימוש בחומרי גלם מקומיים ואיכותיים, מה שאומר שגם בתום הקורס לא תצטרכו להרחיק לכת כדי להשיג אותם.

אם עשינו לכם חשק להיכנס למטבח ולהתחיל לבשל, זה הזמן להירשם למגזין שלנו – מגזין בישולים. במגזין תוכלו לקרוא מידי חודש על הטרנדים החמים בעולם הקולינארי, תקבלו סקירה של מוצרים חדשים ותיחשפו למגוון מתכונים חדשים – הכול מבית היוצר של השפים והקונדיטורים המוערכים בארץ ובעולם.

רוצים לטעום מההצלחה? הצטרפו לבישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה ותתחילו להגשים חלום! אתם מוזמנים לפנות אלינו לקבלת פרטים נוספים.

כל הזכויות שמורות לבישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה



מה דעתך על אתר בישולים ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כבישולים - אודותינו, אתר בישולים, bishulim-recipes