הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
ביצה_עלומה

ביצה עלומה מתכון


ממש כמו בבנדיקט, אפשר להכין גם בבית. מתכון לביצה עלומה
ביצה עלומה היא ללא ספק מעדן ואף גורמה. על מנת להכין ביצה עלומה מוצלחת חשוב להקפיד ולהכין על פי הוראות מתכון מדויקות, בשונה מחביתה או ביצת עין ביצה עלומה מכינים ממש כמו במעבדה.

מה צריך?

סיר עם מים רותחים
חצי כוס חומץ
ביצה טריה
מטרפה ליצירת מערבולת

אופן ההכנה

לאחר שהמים בסיר רתחו מוסיפים חצי כוס חומץ, יוצרים מערבולת בעזרת מטרפה.
שוברים את הביצה לתוך קערה,חשוב שהחלמון ישאר שלם ומעבירים לסיר המערבולת. מנמיכים את האש ולא מערבבים, הביצה תהיה מוכנה תוך 2-3 דקות כהיא עטופה בלבן, מוציאים בזהירות ועוברים לביצה הבאה. בכל פעם יש להכין ביצה אחת בסיר.


את הביצה ניתן להגיש על חלה,לחמניה טריה, מעל סלט. ביצה עלומה משתלבת נהדר לצד סלמון וגבינת שמנת, עגבניות טריות.


מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על ביצה עלומה מתכון ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כבנדקיט,ארוחת בוקר טעימה,ביצה עלומה,איך מכינים ביצה עלומה בבית,מתכונים כשר לפסח,מתכונים עם ביצים