הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
דיאדטה_דלת_פחמימומת

להחזיר את הקלוריה לפיסיקאים


קלוריה היא מונח של פיסיקאים שגלש לתחום המזון כשיטת בקרה מבלבלת.
להחזיר את הקלוריה לפיסיקאים
 
קלוריה היא כמות אנרגיית החום הנדרשת כדי להעלות טמפרטורה של גרם מים במעלה אחת צלסיוס.
מונח של פיסיקאים שגלש לתחום המזון ומשמש שיטת בקרה לצרכים הקולינריים של גוף האדם. על
פי מבחן התוצאה זה העשור הרביעי מגיפת ההשמנה תפסה תאוצה והבקרה הקלורית הוכחה כשיטה
שגויה שצריך לבטלה ולהמירה בספירת פחמימות.
 

בניגוד לקלוריה, פחמימה היא אוכל. מבחינה כימית גרידא פחמימה וסוכר הם מונחים זהים. ומכיוון
שכל מאפה שנכנס לפיותינו הופך לסוכר באמצעות האנזימים המופרשים ברוק, יש פחמימות מלוחות
ומתוקות, אפויות וקפואות, ויש פחמימות חריפות וחמוצות ומתובלות בתבלינים שונים, וכולן מעלות
את רמת הסוכר בדם כשהן בעודף והדרך לסוכרת קצרה.
 

אבל לקלוריה אין טעם של אוכל ויש לפטור את הציבור הרחב והשמן מספירת-קלוריות בלתי אפשרית
ולהחזירה לפיסיקאים המצויידים במיכשור הולם לספירת קלוריות, מולקולות ואטומים.

 
כארבעים אלף ספרי דיאטה יצאו לאור במשך ארבעה עשורים, רובם דוגלים בספירת
קלוריות, ועל פי מבחן התוצאה הדפסתם אינה מצדיקה כריתת יערות.

 
ספר דק כתבתי למי שרוצה להיות דק/ה. הספר ונספחיו מחזיקים 100 מתכונים טעימים ובריאים,
מכילים את כל אבות המזון, המינרלים, הויטמינים ויסודות הקורט וצמודים לסרגל מדידה תזונתי
המבוסס על קצובת פחמימות מדודה בכפוף למשקל התיקני של הגוף .
 

www.fatgetslim.com
בלוג השמן והרזה מדריך עוקף קלוריות , חפשו בגוגל
bhsegal@017.net.il
057-5811409

ברוך הלוי-סגל
 


מה דעתך על להחזיר את הקלוריה לפיסיקאים ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כדיאטה דלת פחמימות, ברוך הלוי-סגל קצובת פחמימות מדודה, בלוג השמן והרזה מדריך עוקף קלוריות
נכתב ע"י baruch
בתאריך: 03/12/2014
ברוך הלוי-סגל בן 86

22 מאמרים | 27438 כניסות
דירוג המאמר
41%
 השארת תֶּשֶׁר לbaruch
הזדהית עם רעיונותי העבר הלאה לחברותיך ולחבריך.
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!