הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
המשך_"_מה_עושים_עם_לחם"

המשך " מה עושים עם לחם?"


שוב נשאר לחם, חלה משבת? הנה עוד מתכון בסדרת הכתבות:" מה עושים עם לחם"?
והפעם פשטידת לחם בשרית.
מי היה מאמין ששאריות חלה לשבת יכולות לשמש כארוחה מלאה?
פעם אפילו הכנתי את זה כתוספת לארוחה "מפסקת "בכיפור!!!!:


פשטידת בשר
 
מצרכים:
חלה
2 ביצים
2\1 ק"ג בשר טחון
שמן זית
תבלינים לפי הטעם- פלפל שחור, מרק עוף, אורגנו, טימין,פפריקה, מלח
1 בצל
שום

אופן ההכנה
1.משמנים תבנית פיירקס
2.מחלקים חלה לחלקים בתבנית כך שלא ישאר מרווח, יש להשאיר לחם לכיסוי מעל המילית.
3.בוזקים מעט שמן זית מעל הלחם.
4.בנפרד מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים שום ואת    הבשר הטחון ומטגנים מעט,{לא ליבש את הבשר, הוא נכנס לתנור}
להוסיף בזמן הטיגון את התבלינים לפי הטעם ( כדאי לטעום ולא להגזים עם המלח!)
5. יוצקים את הבשר על החלה.
6. טורפים 2 ביצים ויוצקים על תערובת הבשר.
7. מסדרם מעל  הבשר בתבנית הפיירקס עוד שאריות חלה  לכיסוי.
8. אפשר לבזוק עוד קצת שמן זית מעל הלחם לקריספיות.
9. אופים ב200 מעלות לכ40 דקות.
אפשר להכין את אותה המנה עם כבדי עוף.

                       בתאבון
אשמח לקרוא תגובות.




מה דעתך על המשך " מה עושים עם לחם?" ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת mirrorstrategy ב 28/08/2013 17:17 ( הפרופיל שלי ) בהחלט אנסה. תודה!תגובה לתגובה

ידוע כלחם, מתכון לשאריות חלה