הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
חביתה_שכיף_לאכול

חביתה שכיף לאכול


אם יש דבר שבאמת קל להכין אותו זה חביתה(אפילו גברים יודעים )אבל אם להגיד את האמת קצת נמאס לאכול כל כך הרבה פעמים ביצה מטוגנת זה קצת ״יבש״. במאמר הבא אני אתן רעיונות לתוספות בחביתה שקצת ישפרו את הטעם או שלא,כמו שנאמר:״על טעם ועל ריח אין מה להתווכח״.
כל הרכיבים שיפורטו להלן צריך להשים אותם בכוס עם הביצה הנוזלית ורק אז לשפוך למחבת(כאילו דה).

טיפ קטן:כשמכינים חביתה מומלץ מאוד לטגן אותה על אש נמוכה.


רכיב א:גבינה צהובה .
 הנוסחא די פשוטה על כל ביצה חותכים (בידיים) פרוסת גבינה צהובה אחת,זה באמת טעים כשהגבינה הצהובה מתחממת.

רכיב ב:סחוג ירוק.

על כל ביצה יש להוסיף חצי כפית סחוג.


רכיב ג:בצל ועגבניות.

לחתוך את העגבניות ובצל דק ולהשים במחבת.
זה כבר לאנשים שבאמת מוכנים להשקיע.


רכיב ג:תירס.

להשים בערך כמות של שתי כפיות תירס גרגירים על כל ביצה.


רכיב ד:אגוזים.

זה כבר יותר לאנשים שמעדיפים בריאות.


את הרכיבים הבאים תבחרו לעצמכם תתחילו להיות יצרתיים. 

בהצלחה!


מה דעתך על חביתה שכיף לאכול ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה