הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
טורנדו_רוסיני_ברוטב_יין_אדום

טורנדו רוסיני ברוטב יין אדום מוגש על מצע תפוא וערמונים


טורנדו רוסיני ברוטב יין אדום מוגש על מצע תפוא וערמונים. מנה קלה להכנה, ומעולה בתוך מנה עיקרית. מתאימה במיוחד להרשים אורחים.
טורנדו רוסיני ברוטב יין אדום מוגש על מצע תפוא וערמונים
חומרים
1 יח' פילה בקר 180 גרם
1 יח' כבד 50 גרם
1 פטריית פורטבלו.
חומרים לרוטב
1 כף סוכר חום
½ כוס יין אדום מתוק
¼ כוס נוזל חום
טימין טרי
מלח
פלפל
חומרים למצע תפו"א וערמונים
½ קילו תפ"א
¾ כוס שמנת.
1 קוביית חמאה.
100 גרם ערמונים קצוצים.
מלח
פלפל
אופן הכנה
1. סוגרים את הפילה במחבת חמה עם מעט שמן ומעבירים לתנור חם 180 מעלות. עד למידת עשיה רצוייה.
2. מטגנים את הכבד משני צדדיו ולאחר מכן מוסיפים את פטריית הפורטבלו לצריבה.
 3. מוסיפים את כל חומרי הרוטב לסיר ומצמצמים.
4. מבשלים את התפ"א (ללא קליפה) עד לריכוך.
5. מועכים את התפ"א עד לקבלת מחית, ולאחר מכן מוספים את שאר המרכיבים בהדרגה. מתקנים תיבול ומשלימים טעם
אופן הגשה
מצע תפו"א, פילה, כבד, פטריית פורטבלו ועל הכל רוטב יין אדום.
בהצלחה!

ניתן לעטר בעלי טימין או בזיליקום.


מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על טורנדו רוסיני ברוטב יין אדום מוגש על מצע תפוא וערמונים ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כטורנדו רוסיני ברוטב יין אדום מוגש על מצע תפוא וערמונים