זמן הכנה: שעה – שעה וחצי
רמת קושי: קלה- בינונית
מצרכים להכנת הפירה ( כשלוש מנות)
5 תפוחי אדמה בינוניים
50 גרם חמאה
אפשרויות שדרוג: חצי כוס חלב או ביצה טריה.
מלח
אופן הכנת הפירה:
מצרכים לכבדי העוף:
1 בצל גדול
400 גרם כבדי עוף שטופים ונקיים
כף וחצי מיונז או חצי גביע שמנת חמוצה
פלפל
אופן הכנת כבדי העוף:
טיפ: בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מכינים את כבדי העוף על מנת לחסוך בזמן.
אופן הגשה:
על צלחת מעט עמוקה פורסים את הפירה עם גומה באמצע, מפזרים את כבדי העוף בצלחת.
הצעת שדרוג: לקשט את המנה עם מעט ריבת בצל על כבדי העוף שמוסיפה למנה מתיקות טעימה המשתלבת מעולה עם הכבד והפירה.
בתאבון!