הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
כבד_צלוי_על_כרוכית_בצק_פריכה

כבד צלוי על כרוכית בצק פריכה בזיגוג תפוחי עץ בניחוח וניל


מתכון פשוט וטעים של כבד צלוי על כרוכית בצק פריכה. קל להכנה, ומרשים בהגשה.
כבד צלוי על כרוכית בצק פריכה בזיגוג תפוחי עץ בניחוח וניל
חומרים
50 גרם כבד
כף פיסטוקים קלויים וטחונים (או קצוצים דק)
כף סילאן
מלח
פלפל
חומרים לריבת תפוחים
2 תפוחי עץ קלופים (עדיף זן חמוץ) וחתוכים לשישיות
¼ כוס סוכר
½ לימון סחוט
מקל וניל
בצק עלים חתוך בצורת רבויע (או כיד הדימיון)
אופן הכנה
1. מטגנים את הכבד משני צידיו ומוסיפים מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
2. אופים את בצק העלים בתנור חם של כ 180 מעלות עד להשחמה.
 3. מכניסים את כל חומרי ריבת התפוחים לתוך סיר ומשבלים עד לריכוך והשחמה (יש לחרוץ את המקל וניל ולהוציא את התוכן)
אופן הגשה
מניחים בצלחת את הבצק האפוי ומעליו שישיית תפוחי עץ. מעל מניחים את הכבד, מוספים מעט סילן ומפזרים מעט מהפיסטוק הטחון.
 
בהצלחה!
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על כבד צלוי על כרוכית בצק פריכה בזיגוג תפוחי עץ בניחוח וניל ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע ככבד צלוי על כרוכית בצק פריכה בזיגוג תפוחי עץ בניחוח וניל
נכתב ע"י Chef
בתאריך: 24/01/2014
בן 43

21 מאמרים | 32686 כניסות
מאמר זה נקרא 1588 פעמים 0 תגובות למאמר זה - להוספת תגובה
דירוג המאמר
60%
 השארת תֶּשֶׁר לChef
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!