הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
כזה_עוד_לא_טעמתם_3_עוגות_בחושות_מעולות_ב-5_דקות

כזה עוד לא טעמתם: 3 עוגות בחושות מעולות ב-5 דקות


בלי הפרדת ביצים, מיקסר או בלגן על השיש, קבלו 3 עוגות בחושות מעולות עם טריק שמפחית משמעותית את כמות השמן והסוכר. ליאם כהן עם פחמימות נטולות רגשות אשם

בשביל כבוד צריך לעבוד, אז ה"מטלה" היחידה כאן היא ערבוב בשתי קערות: אחת לחומרים היבשים ושנייה לרטובים. שלוש דקות ואתם כבר אחרי.

 

מצרכים:

(לתבנית אינגליש קייק)

 

לקערת היבשים
 

1/2 כוס קמח כוסמין מלא (הזדמנות מעולה להכניס קמח מלא. אף אחד לא יתלונן על עוגה כל כך טעימה)

1/2 כוס סולת מלאה

1/2 כוס שבבי קוקוס

1 כפית אבקת אפייה (תמיד רצוי ללא אלומיניום)

1/2 כוס צימוקים ושקדים מכל סוג שבא לכם

 

 

לקערת הרטובים

  • 2 תפוחי עץ קטנים, קלופים ומגוררים
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט
  • קליפה מגוררת מחצי תפוז 
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן קוקוס

 

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בכל קערה את החומרים המיועדים לה ולאחר מכן מאחדים בין הקערות.
  3. מערבבים רק עד קבלת מרקם אחיד ואופים במשך 40 דקות.

שפצור: כשהעוגה יוצאת מהתנור אפשר להשקות אותה ב-1/4 כוס מיץ תפוזים להעצמת העסיסיות.

 

 התפוחים עושים פלאים. עוגת סולת וכוסמין

התפוחים עושים פלאים. עוגת סולת וכוסמין{ליאם כהן}

הכינו מראש כמות כפולה: עוגת שוקולד עם מרכיב סודי שאחראי לעסיסיות המתפרצת


 

חביבה עלי ביותר היא עוגת שוקולד. היא תמיד טעימה, תמיד מתאימה ורצוי לאכול אותה חמימה עם כדור גלידה בצד.

 

מצרכים:

(לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ)

  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר 
  • 1/2 כוס שמן קוקוס נוזלי
  • 1/3 כוס רסק תפוחי עץ
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 4 כפות אבקת קקאו רואו
  • 1.5 כוסות מים חמימים

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. טורפים את שתי הביצים ומוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר. מערבבים רק עד קבלת מרקם אחיד (ערבוב יתר יפגע במרקם).
  3. שופכים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 30 דקות. 

 

 עסיסיות מתפרצת. עוגת קקאו שוקולדית בחושה

עסיסיות מתפרצת. עוגת קקאו שוקולדית בחושה ( ליאם כהן)

 

 

תעשו לה כבוד: עוגת מייפל תפוז שאי אפשר להפסיק לזלול


 

יש המון מתכונים לעוגות תפוז, אבל זו ללא ספק עוגת התפוז האולטימטיבית, והיא מגיעה אלינו באדיבות שוש פוליאקוב, אופה מוכשרת וחברה יקרה.

 

מצרכים:

(לתבנית אינגליש קייק)

  • 1 כוס קמח תופח
  • 1/2 כוס שמן קוקוס מכבישה קרה
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי + 1/4 כוס להוספה לאחר האפייה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס מייפל טהור
  • 1 כוס קוקוס
  • 2 ביצים

אם אוהבים: גרידת קליפת לימון מחצי לימון

 

אופו ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. מפשילים שרוולים, קוראים לילדים ומכניסים לקערה: שמן, ביצים, מייפל וסוכר. מערבבים היטב.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומעבירים לתבנית. אופים במשך 40 דקות.
  4. כשהעוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה 1/4 כוס מיץ תפוזים, ממתינים שהיא תתקרר קצת ומסתערים.
 המייפל מוסיף קרמליות נעימה. עוגת תפוזים ומייפל

המייפל מוסיף קרמליות נעימה. עוגת תפוזים ומייפל ( ליאם כהן)

 


מה דעתך על כזה עוד לא טעמתם: 3 עוגות בחושות מעולות ב-5 דקות ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כעוגות להכנה מהירה
נכתב ע"י manda
בתאריך: 21/12/2018
ליאם כהן בן 19

1 מאמרים | 11 כניסות
דירוג המאמר
50%
 השארת תֶּשֶׁר לmanda
הטיפ הקטן הזה יכול לעזור לי אשמח עם תתרמו
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!