הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
לא_אוכלים_כמעט_כלום_ועדיין_שמנים-גנטיקה

לא אוכלים כמעט כלום ועדיין שמנים?אל תמהרו להאשים את הגנטיקה.


נגמלתם מהסוכר,העוגיות,והשתייה הקלה,אתם לא נוגעים כמעט באלכוהול,החלפתם את הקינוח בפירות,ואתם יוצאים להליכה 3 פעמים בשבוע. אבל אתם עדיין שמנים. למה? ותפסיקו להאשים את הDNA של אמא שלכם.

כתבות ומאמרים על דיאטה יש כמו חול. ברובן יגידו לכם מה לא לאכול. ממה להמנע.
מגלים לכם שבאלכוהול יש המון קלוריות, שהרוטב שעל הסלט שווה כמעט למנת צ'יפס במיונז,שכדאי שתשתו המון מים כדי לעבוד על תחושת שובע,שצריך לאכול 3 ארוחות מלאות כדי לשבוע ולא לנשנש, או בכלל עדיף 6 ארוחות קטנות כדי לבלבל את מנגנון הרעב.... הכל טוב ויפה. ניסיתם הכל. התמדתם. דיוושתם על האוליפטיקל שלוש פעמים בשבוע מול החדשות.


אבל אתם עדיין שמנים. איבדתם אולי איזה כמה קילוגרמים בלתי-נראים,כאלה שיכולים לחזור כהרף עין,אבל אתם עדיין שמנים.

ואז תרגישו שנמאס לכם מהדיאטות האלה,ומהגוף השמן הזה ומהבטן העגולה הנוראה הזאת שלא יורדת אף פעם,ובפרץ עצבים שבעמידה מול המראה תקבעו שהכל בגלל "הגנטיקה המחורבנת".

ופה הבעיה.למה?

א.כי זה לא נכון.
ב.כי בד"כ להסביר בעיה במילה 'גנטיקה'  זה להרים ידיים, לקחת קופסא של בן&ג'ריס מהמקפיא ולסתער מול הטלוויזיה.כי הרי אין מה לעשות,זה גנטיקה.

ובכן חברים וחברות, אם אינם מאמינים,אתם מוזמנים לבדוק לבד בזמנכם החופשי שהשמנה גנטית היא נדירה. אחוזי ההשמנה בעולם המערבי(שהולכים וגדלים בצורה מפלצתית) כוללים בתוכם אחוז קטן של אוכלוסיה הסובלת מהשמנה גנטית.
 
אחרי שהכנסתם את הנתון הנ"ל טוב טוב לראש נשארתם אם השאלה-אז מה בכל זאת? איפה הבעיה?למה אני עדיין שמן?

התשובה היא פשוטה.מאוד פשוטה. זה פשוט אנחנו,אנשי האינסטנט והאוכל הקנוי והטחון והמעובד והקפוא והצבוע והמשומר.
איך ציפיתם שהגוף יגיב? יתחטב? יתהדק? יתגמש? בטח לא ציפיתם שהוא ישמין...ויתנפח... הרי אתם אוכלים רק קצת...

הכמות היא לא הפקטור העיקרי (מפתיע?) כשאוכלים נכון. זה רק אנחנו ששכחנו מה זה לאכול נכון.אז זרקנו הכל על הגנטיקה ושיילכו כל הדיאטות הארורות.

אז זהו,שלאכול נכון זה לא כמה פעמים ביום לאכול,ומה גודל המנה,והאם לשתות לפני אחרי או באמצע,ולהתרחק מכל מה שמתוק. זה לא. לא מאמינים? תנסו. בטוח ניסיתם כבר עשרות פעמים. אבל אתם עדיין לא במשקל שאתם רוצים,נכון? אחרתם לא הייתם קוראים את המאמר הזה...

לגוף שלנו יש המון דרכים לפרק שומן,ולהתמודד עם ההזנה בצורה הנכונה שלא תגיע להשמנה.היום,באורח החיים המודרני חלק מהמרכיבים החשובים ביותר שהגוף צריך כדי לעבוד נכון  אינם נכללים  במזונו של האדם כמעט בכלל. או שקיימים במידה מועטה ולא מספקת. נוסף על כך שהגוף חסר חומרים הכרחיים, הוא מושפע בחומרים שרק מחמירים את המצב.


רוב האנשים לא יודעים שמחסור בB12 גורם להשמנה.לוויטמין זה תפקיד מפתח בשריפת שומן.
ולא,לא רק צמחונים סובלים מהעדרו. כמעט כולם. מה שכן,לפני שצורכים אותו כתוסף תזונה (המחולל שינוי ניכר בתחום ההשמנה והצלוליט) מומלץ לוודא בבדיקת דם שקיים חוסר.לפי הסטטיסטיקה,לאחוז ניכר מהאוכלוסיה יש חוסר.

סיבים: לא, לא סיבים באבקה מסיסה שמכינים עליה פטל,גם לא מוצרי חלב מועשרים. למה? כי סיבים יש בטבע בשפע,בניגוד לB12 , וכי עדיף כמה שיותר לאכול אוכל, ולא תחליפי אוכל.סיבים יש בקליפות,כידוע. אבל האם ידעתם כי סיבי האשכולית דווקא,מעולים להרזיה? עם כניסית החורף,אמצו לכם העונה את האשכולית דווקא,צרכו אותה כמות שהיא או במיץ.ויש תוצאות.

אמרו לכם שמתוק זה משמין ועל כן עליכם להתרחק מפירות? לא נכון. הסוכר בפירות רובו פרוקטוז,ופרוקטוז לא משמין. בפירות יש המון מים וסיבים שעוזרים לכם בפירוק המזון בפעילות מעיים קלה ובריאה.לכן אל תמנעו מפירות,ואל תעברו לתפוחים חמוצים.שום תועלת לא תצמח מזה.

לגבי זירת הפירות היבשים,לצורכי הרזייה המומלצים הם תמרים ושזיפים.אל תפחדו לאכול אותם.הם לא ישמינו אתכם ויסייעו לפעילות המעיים.

הרבה מנפח הגוף שלכם הוא לאו דווקא שומן,אלא הצטברות של נוזלים.פנים שמנמנות וקרסוליים שמנמנים הם הרבה פעמים תוצאה של הצטברות נוזלים בגוף. ובזה אשם המלח. התזונה המערבית עתירת מלח. נסו לקרא תוויות של מוצים ותופתעו למצוא כי כמעט בכולם יש מלח,גם במוצרים שלכאורה מתוקים בכלל. 
מלח צריך לצרוך בכמות מזערית ביותר,אפשר גם להמנע לחלוטין אם אוכלים משלל אבות המזון שכן בהם נמצא נמלח באופן טבעי ממילא. צריכה גבוהה של מלח גם מסייעת להווצרות צלוליט. וותרו עליו כמה שאפשר.
סימן מובהק שאתם אוכלים הרבה מלוח:אנשים שקמים עם נפיחות תחת העפעף התחתון בבוקר.


צריכת סיבים גבוהה באופן טבעי,איזון רמות הB12 בדם,המנעות ממלח ככל האפשר ואכילת פירות וירקות בשפע,יעזרו לכם לחולל את השינוי הנכסף,בצורה בריאה ונכונה,בדרך בה הגוף באמת פועל.אל תתחכמו עם הגוף שלכם.ספקו לא את מה שהוא באמת צריך,ותראו שהוא יגיב נפלא.

שיהיה בהתמדה ובהצלחה!











מה דעתך על לא אוכלים כמעט כלום ועדיין שמנים?אל תמהרו להאשים את הגנטיקה. ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת פרפר ב 15/01/2014 18:10 ( הפרופיל שלי ) צודקת, להערכתי. אני לא מכירה דיאטות, ולדבר על קלוריות זה מצ'עמם. זאת הדרך להתייחס לעצמינו לדעתי, לשאוף לאוכל אמיתי ולא תעשייתי, סיבים, פירות וירקות. זה כיף, מאמר יפה. תגובה לתגובהמאת ל.א ב 22/11/2013 01:36לא מדוייק בעליל.. אני צורך בין 700 ל-900 קלוריות יומית מתאמן 4~5 ימי בשבוע בסדר גודל של 30-40 דקות ובכל זאת משמין.. זו כן יכולה להיות גנטיקה!תגובה לתגובהבתגובה לל.א מאת pacifica525 ב 27/11/2013 22:55 ( הפרופיל שלי ) ל.א היקר, אם קראת את כ ל (דגש על כ-ל) המאמר בטח ראית שמצוין כי יש אפשרות של השמנה גנטית,אלא שהיא אחוז קטן ויש הרבה גורמים/תופעות שלרוב איננו מודעים אליהם,ויכולות לפתור בעיות של השמנה 'בלתי מוסברת' כביכול. לכן אתה צודק,כן,זו י כ ו ל ה להיות גנטיקה , אבל רוב הסיכויים שאלו גורמים אחרים .. קפיש ? ;)

ידוע כדיאטה,טבע,אורח חיים בריא,אוכל מעובד,פירות וירקות.
נכתב ע"י pacifica525
בתאריך: 11/11/2013


12 מאמרים | 23078 כניסות
דירוג המאמר
63%
 השארת תֶּשֶׁר לpacifica525
טיפ קטן+טיפ קטן=לא מעט במונחים של סטודנט.
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!