הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
לדעת_לבשל

לדעת לבשל


עם אתה עדין לא יודע לבשל עכשיו זה הזמן
לדעת לבשל

רבים מאיתנו היו רוצים לדעת לבשל ולא תמיד לסמוך על האשה שתכיון
רבים מאיתנו חושבים שזה קשה לבשל
רבים מאיתנו חושבים שרק במסעדות יש אוכל טעים

תוצאת תמונה עבור אישה מבשלת

אבל לצערינו אנחנו לא למדנו אף פעם לבשל לא חינכו אותנו לבשל לא לימדו אותנו איך לעשות זאת ואנחנו מתיאשים מתחילת הדרך אבל זה הטעות הכי גדולה שיש כי לבשל לא צריך ללמוד מאף אחד וכל אחד יכול ללמד את עצמו שמי יהונתן אותי אף אחד לא לימד לבשל פשוט לימדתי את עצמי התחתלתי עם חביתות לאחר מכן לימדתי את עצמי להכין סלטים ולאחר מכן לימדתי את עצמי להכין מרקים, ולאחר מכן לימדתי את עצמי הכין עופות ודגים, ולאחר מכן עברתי להכין עוגות ומאפים, ומה אתם חושבים שה היה קל ? לא זה לא היה קל בתחילה האוכל לא היה יוצא משהו לפעמים יותר מדיי מחלח או פלפל או סתם בלי טעם בני הבית היו אוכלים כדאי לעשות לי טובה, ותמיד אמרו לי שהאוכל כמובן מאד טעים, ועקצו אותי מידי פעם, שאני ישים יותר מלח או פחות פלפל, בד בבד, התחלתי לקרוא מתכונים באינטרנט כיום הגעתי למצב שאני מגיע למסעדות ואני פשוט לא הואב את האוכל שלהם, כי אני מכין אוכל יותר טוב מהם, הגעתי למצב שאני מכין אוכל והכל נחטף עם טעם של עוד גם אתם יכולים והכל תלוי ברצון, אחד הדברים שאני למדתי תוך כדי הבישול הוא סבלנות ותוך כדי בישול או אפיה לא לעזוב את המטבח כי כתוב במתכון שצריך לשים בתנור כשעה גם בשעה הזאת אני פותח תתנור ונותן תנשמה שלי במתכון לראות שהכל בסדר ושהמאכלים לא נשרפים, סבלנות היא גם להבין לא לשים בתנור חם מידי כדאי לזרז תבישול, תנור חם מידי עשוי לשרוף תאוכל בישול איטי יעשה את האוכל טעים יותר.

תוצאת תמונה עבור מנת דגים




תמיד תשאלו את החברים את האשה ואת הילדים איך יצא האוכל ותיתנו לאחרים להנות מידי פעם מהמאכלים שלכם, דעת אחרים חשובה מאדף גם כשאתם אוכלים במסעדה תדעו שאתם משלמים זה גם כי לראות מה הגישו לכם ומה הידע שיהיה לכם מזה, תקראו כמה שיותר מתכונים באינטרנט, תנסו מידי פעם מתכונים משלכם פשוט תקנסו לסופר ותקחו לעצמכם מתכון משלכם, לדוגמא תקנו פטריות, תבלינים שאתם הכי הואבים, תקנו שמן הכי טעים שאתם מקירים תקנו ירקות שאתם הכי הואבים ותערבו ביחד, ניסיון שלכם יביא לכם הצלחה משלכם, והסביבה שלכם ירדפו אחרי המתכונים שלכם

ולסיום קבלו מתכון מושלם שלא תראו בשום מסעדה
החומרים
1. קופסת  פטריות טריות
1 בצל
1. שן שום
שמן
כמון
שמן זית
הוראות הכנה :חתכו את הבצל לחתיכות קטנות
טגנו את הבצל בשמן עד קבלת צבע זהוב
הוסיפו את פרוסות השום
הוסיפו את פרוסות הפטריות
הוסיפו קצת כמון ושמן זית והפלפל השחור טגנו עוד 7 8 דקות 
והגישו מומלץ לשים על החומוס
בטעבון





 
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על לדעת לבשל ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כלדעת לבשל