הוראות הכנה:
מצרכים להכנת רוטב עגבניות לפיצה:
כל אלו נכנסים ביחד באותו זמן לסיר/ווק, ניתן לטגן מעט תחילה את הבצל, מבשלים לאט למשך 30 דקות,הרוטב צריך להצטמצם.חמש דקות לפני הסוף מוסיפים את האורגאנו ופטרוזיליה קצוצה.
את הרוטב ניתן להעביר בבלנדר לקבלת מרקם חלק, אני וויתרתי על השלב הזה.
תוספות לפיצה:
בצל פרוס, פטריות, אננס, פלפלים קלויים, טונה, זיתים וכל מה שעולה בדמיון.
המשך הוראות הכנה:
אפיית הפיצה:
פיצה מבצק דק אופים באמצע של התנור ב-200 מעלות למשך 20 דקות או פחות. ברגע שהבצק למטה מוכן? זה מוכן.
טיפ: ניתן לאפות גם חצי אפיה ולהקפיא. בביתנו על כמות כזו של פיצות, אנו מקפיאים לפחות שני מגשים, ארוחת ערב נהדרת וגם לאירוח לכל עת. אצלנו היא נשמרת במקפיא לכל היותר שבוע. סביר להניח שניתן להקפיא ליותר זמן, אך מי יעמוד בפיתוי?
שדרוגים: ניתן להכין פיצת שוקולד, פיצת בשר, הבצק מתאים גם לאפיית פוצ'קות.