הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
סלט-כרוב

סלט כרוב מנצח


הכרוב וגזר הם בסיס מעולה לסלט מוצלח בכל ארוחה. אני מכינה אותו לכל אירוח במשפחה, בפיקניק, על האש, ארוחת שישי וסתם לאירוח עם חברים. הסלט מתחסל באופן קבוע.

 

מצרכי הבסיס:

חצי כרוב בינוני

2-3 גזרים בינוניים

מלח גס

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הכרוב, למי שיש מנדולינה זה מאוד נוח.
  2. את הגזר מגרדים על פומפיה בחלק הגס.
  3. בעזרת הידיים מערבבים בקערה גדולה את הכרוב והגזר, ערבוב עם הידיים מוציא מהכרוב מיצים שמשפיע מאוד על הטעם לטובה
  4. מוסיפים מלח גס על פי הטעם ומערבבים שוב עם הידיים.

תיבול:

ניתן לתבל בשמן זית או במיונז לבחירתכם. כאשר מדובר באירוח ביתי אני מעדיפה עם מיונז, אם לוקחים את הסלט אל חיק הטבע מומלץ להכין עם שמן זית.

הצעות לשדרוג:
 

במידה ומתבלים עם שמן זית, שמיר קצוץ מאוד מוסיף לטעם.

במידה ומתבלים עם מיונז, 1-2 שיני שיני קצוצות מעשירות את טעמו של הסלט.

  • יש לתת לסלט להתקרר לפחות שעתיים במקרר "לתפוס טעמים"
  • הסלט טעים מאוד גם יום למחרת.
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על סלט כרוב מנצח ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כסלט קל, סלט כרוב,כרוב וגזר,סלט טעים לאירוח,סלט כרוב,סלט כרוב ממש טעים,סלט טעים,מה אפשר להכין עם כרוב,הצעה לסלט כרוב,מתכון עם כרוב