הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
סלט_תפוחי_אדמה

סלט תפוחי אדמה. הכי מזרח אירופה.


ככה אני עושה את זה. המשפחה לא מתלוננת. פשוט וקל.
מצרכים: 

1 קופסת שימורים של אפונה
3 מלפפונים ירוקים
1/2 קופסת שימורים של מלפפונים חמוצים
חתיכה אחת גדולה (300-400 גרם) של פסטרמה. רצוי הודו
4 ביצים קשות
1 גביע שמנת 
3 כפות גדושות של מיונז
(לאניני טעם ורק למי שאוהב: פורוזיליה או שמיר. או שניהם :). קצוצים דק)
וכמובן לגולת הכותרת -
1/2 קילו של תפוח אדמה מבושל

סדר העבודה:

מבעוד מועד מבשלים יחד את תפוחי האדמה יחד עם הביצים.
את תפוחי האדמה מקלפים, כמובן, מקליפותיהם.
חותכים את הביצים, הפסטרמה, המלפפונים, ואת תפוחי האדמה לקוביות מכניסים לקערה גדולה, מרוקנים את תכולת קופסת האפונה ומוסיפים  גביע שמנת ו3 כפות המיונז, מערבבים ו- מגישים!

בא ממש טוב כ-

ארוחת בוקר משביעה במיוחד לימי הקיץ החמים או כסייד-דיש לקציצות בקר. 

בתיאבון!


מה דעתך על סלט תפוחי אדמה. הכי מזרח אירופה. ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת האלכימאית ב 08/10/2013 20:47 ( הפרופיל שלי ) חידשת לי לגבי הוספת השמנת לסלט מסוג שכזה,אהבתי! תוכלי להוסיף תמונה?תגובה לתגובה