הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
סלמון_עסיסי_אפוי_בתנור

סלמון עסיסי אפוי בתנור


אחד הסודות להכנת דג ששומר על העסיסיות שלו בעת האפייה בתנור הוא לעטוף כל פרוסת פילה בעטיפת אלומיניום נפרד. אז מה צריך?
 
כדי להכין דג סלמון טעים ועסיסי בתנור מומלץ תחילה לרכוש דג טרי מחנויות מובחרות, שצבעו יהיה ורוד וחיוני
בהעדר דג טרי בעת רכישת דג קפוא יש לשים לב שהדג מיובא מנורבגיה ולא מסין, יש לשים לב לתוספים אם יש ולכמות המים
דג טעים מתחיל בבחירה שלו וחשוב להקפיד על דג טרי ואיכותי.
 
אחד הסודות להכנת דג ששומר על העסיסיות שלו בעת האפייה בתנור הוא לעטוף כל פרוסת פילה בעטיפת אלומיניום נפרד.
 
אז מה צריך?
 
פילה סלמון פרוס
לכל חתיכת פילה יש להכין ניייר אלומיניום שיעטף באופן אישי
על כל פרוסת סלמון יש להניח:
  • קוביית חמאה (בגודל ס"מ מרובע),
  • מעט מלח, פלפל שחור,
  • מעט בצל פרוס
לעטוף היטב כל פרוסה
לסדר את כל הפרוסות העטופות על מגש ולאפות בתנור במשך 40 דקות ב180 מעלות
 
להגיש עם לימון על מצע פירה ובתאבון!


מה דעתך על סלמון עסיסי אפוי בתנור ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת italia ב 13/07/2015 23:00 ( הפרופיל שלי ) נשמע טוב, רק שלחלק לא מבוטל מעם ישראל אסור לערבב דג עם חלב (חמאה). השאלה: מה אפשר במקום שיהיה עדיין טעים כמו עם חמאה?תגובה לתגובהמאת baruch ב 29/11/2014 19:12 ( הפרופיל שלי ) אנה היקרה, קלעת לטעמי. מתאים לי כחסיד הדיאטה דלת הפחמימות. אין כאן קמח, אין סוכר ואין עמילן. יופי של מתכון!!!תגובה לתגובהמאת eilia2000 ב 17/09/2013 17:55 ( הפרופיל שלי ) תמונת הדגים לא מתאימה. מי שמבין יבין!תגובה לתגובה

ידוע כדג סלמון טעים,הכנת דג סלמון, דג בתנור, מתכון קל לדג טעים
נכתב ע"י האלכימאית
בתאריך: 23/07/2013
בת 30

241 מאמרים | 904038 כניסות
דירוג המאמר
64%
 השארת תֶּשֶׁר להאלכימאית
הקריאה לא כוללת שירות :)
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!