עוגיות בראוניז ממכרות לחורף!
150 גר. שוקולד מריר (60%)- קצוץ
כף גדושה חמאה
1 ביצה
1/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות קמח תופח
קורט מלח
מחממים תנור ל- 190 מעלות . מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.
מקציפים את הביצה, והסוכר במיקסר כ- 10 דקות עד לתערובת בהירה וסמיכה. מוסיפים את תמצית הוניל.
מוציאים כ- 1/5 מכמות השוקולד הקצוץ לקערית וממיסים את שאר השוקולד הקצוץ עם החמאה.
בעזרת מרית מקפלים את תערובת השוקולד והביצים יחד. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לבלילה אחידה. מוסיפים את השוקולד הקצוץ.
יוצרים גושים קטנים ומניחים על התבנית במרווחים. העוגיות משתטחות רק במעט, כך שאין צורך ברווחים גדולים.
אופים בתנור המחומם כ- 8 דקות.
מצננים 2 דקות ואוכלים.
העוגיות במצב אידיאלי באותו יום,שכן כמו כל בראוניז הרכות והפאדג'יות היא שם המשחק וככל שתחכו איתן הן יאבדו מהמרקם הייחודי.
בתאבון!!