הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
עוגת_קפה

עוגת קפה עם שוקולד מריר


עוגת קפה בחושה עם שוקולד מריר

רכיבים:

  • 80 גרם חמאה
  • 160 גרם סוכר (שלושת רבעי כוס ועוד חצי כף)
  • 80 גרם ביצים (ביצה וחצי)
  • 170 גרם קמח תופח (שלושת רבעי כוס ועוד כף)
  • 50 גרם חלב (3 כפות)
  • חצי כפית נס קפה
  • 160 גרם שמנת חמוצה (שלושת רבעי גביע ועוד כף)
  • כפית תמצית וניל
  • 40 גרם שוקולד מריר (חצי חבילה פחות שורה)
  • זסט מלימון אחד

אופן ההכנה:

1. מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה.

2. מערבבים את הביצים ותמצית הווניל ומוסיפים בהדרגה לחמאה המוקצפת.

3. מחממים את החלב וממיסים בו את הנס קפה.

4. ממיסים את השוקולד ומערבבים עם החלב והנס קפה.

5. מערבבים את השמנת עם הזסט לימון.

6. עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים לסירוגין את הקמח, השמנת החמוצה ותערובת השוקולד לתערובת החמאה והסוכר ומקפלים עד לקבלת מסה אחידה.

7. משמנים תבנית אינגליש קייק באורך 26 סנטימטר ויוצקים את המסה לתבנית.

8. אופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות כ-30-35 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע ויבשה.

 

כל הזכויות שמורות לבישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה



מה דעתך על עוגת קפה עם שוקולד מריר ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כעוגת קפה עם שוקולד מריר