רכיבים:
אופן ההכנה:
1. מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה.
2. מערבבים את הביצים ותמצית הווניל ומוסיפים בהדרגה לחמאה המוקצפת.
3. מחממים את החלב וממיסים בו את הנס קפה.
4. ממיסים את השוקולד ומערבבים עם החלב והנס קפה.
5. מערבבים את השמנת עם הזסט לימון.
6. עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים לסירוגין את הקמח, השמנת החמוצה ותערובת השוקולד לתערובת החמאה והסוכר ומקפלים עד לקבלת מסה אחידה.
7. משמנים תבנית אינגליש קייק באורך 26 סנטימטר ויוצקים את המסה לתבנית.
8. אופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות כ-30-35 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע ויבשה.
כל הזכויות שמורות לבישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה