הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
עוף_עם_קארי

רצועות עוף עם קארי וחלב קוקוס


מתכון להכנת רצועות עוף עם קארי וחלב קוקוס. אפשר חריף,אפשר פחות, מה שבטוח האוכל ההודי טעים במיוחד.
מצרכים:

300-500 גרם חזה עוף פרוס לרצועות
1 בצל גדול פרוס דק, לא קצוץ
3 שיני שום כתושות
1 פלפל אדום גדול פרוס לרצועות ארוכות
פלפל שחור -לפי הטעם
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית קארי - אפשר להוסיף כפית נוספת למי שאוהב חריף במיוחד.
1 פחית חלב קוקוס

אופן ההכנה:

1. לשמן מחבת עמוקה ורחבה ולטגן את הבצל
2. לאחר שהבצל נהיה שקוף מעט להוסיף את רצועות העוף ולטגן יחד במשך 5-10 דקות
3.להוסיף שום ופפריקה ולערבב
4.להוסיף קארי ופלפל שחור, לא לשכוח לערבב
5.לאחר חמש דקות נוספות להוסיף את הפלפל האדום
6.לערבב,כמובן,על אש בינונית במשך 5 דקות
7.להוסיף פחית חלב/קרם קוקוס ולערבב - זה השלב בו הצבעים מתערבבים והמנה נראת צבעונית במיוחד במחבת.
להמשיך לבשל על אש בינונית -נמוכה במשך 5-10 דקות

להגיש עם אורז לבן.

בתאבון!

טיפ: את המנה מומלץ להכין באופן הדרגתי בכל המתנה של 5 דקות בין השלבים להכין לקראת השלב הבא.


מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על רצועות עוף עם קארי וחלב קוקוס ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כאוכל הודי,קארי,אורז,חלב קוקוס,עוף עם קארי,עוף וחלב קוקוס,פפריקה מתוקה,מנה הודי,אוכל הודי קל להכנה,מתכון מהיר