הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
פסטה_בירקות_ודג

פסטה בירקות ודג


לחובבים טעמים קצת מעניינים, עוד אילתור טעים-טעים ובריא מן המקרר שלי
פסטה בשלשה שלבים ועוד שלב רביעי, השלב הכי טוב - זה השלב שאוכלים.

בואו נתחיל: 

לטגן בצל בשמן שומשום 
להוסיף קוביות דלעת ובטטה ורצועות פלפל אדום עד שהם מתרככים
להוסיף עלי תרד
אפשרות: להוסיף לחגיגה שומשום ואגוזים


בנפרד:

לחתוך רצועות או קוביות של פילה דג שיש לכם בבית (אמנון, לברק, בורי למשל)
לטבול ברוטב חריף-מתוק (משיגים בסופר) ולצפות בפירורי לחם

להוסיף לירקות. לטגן.

להכין פסטה בטעמים (תרד, דלעת, מה שיש) - ולהוסיף את כל הנ"ל לפסטה. 

תענוג! 

בתאבון !! 

מוזמנים לשתף איך היה.


מה דעתך על פסטה בירקות ודג ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה