הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
פסטה_ברוטב_עגבניות

פסטה ברוטב עגבניות


פסטה שבאמת שווה להכין טעימה מאוד !

סועדים : 5


מצרכים :                                                           כלים :


חבילת פסטה (500 גר )                                      סיר אחד
                                                               
2 חבילות רסק עגבניות                                       מחבת אחת    

בצל אחד                                                          כף אחת גדולה                                 
  
עגבניה אחת                                                     סכין חד

פלפל (אדום\כתום\צהוב) (מומלץ)                         קרש חיתוך

פלפל שחור                                                               
 
מלח 

שלוש כפות שמן זית

כוס מים רותחים


אופן ההכנה :


*לוקחים סיר ממלאים שני שליש ממנו מים,מרתיחים על האש הכי גבוהה ,מחכים לביעבוע של המים. ואחרי שהמים ביעבעו  להוסיף את הפסטה ל 10 דקות בערך ולאחר שהפסטה נהיית רכה  (לא יותר מדי) שופכים לתוך מסננת בזהירות ושוטפים עם  מים את העמילן . (לא חייב,ממולץ מאוד)
*מחזירים לסיר

רוטב:

*לוקחים ביינתים מחבת שמים על אש ביינונית ושופכים לתוכו שלוש כפות שמן זית.

*שוטפים את הבצל וחותכים קוביות קטנות (לא יותר מדי קטנות),ומעבירים אל תוך השמן במחבת.

*מקלפים את העגבניה (לא חובה ) חותכים קוביות ומשאירים על קרש החיתוך אותו הדבר עם הפלפל
 (לא לקלף את הפלפל !)מערבבים קצת את הבצל 

*לאחר שהבצל הפך לצהבהב מעבירים אל המחבת גם כן את העגבניות והפלפל החתוכים ומעלים את האש קצת ,מוספים את  
 קוספאות הרסק ,כוס מים רותחים ,מלח , פלפל (לפי הטעם,לא לפחד עם זה אפשר להגזים בתיבלון)  ומעברים את הרוטב
 אל סיר הפסטה מערבבים טוב טוב ובתאבון !!
 






מה דעתך על פסטה ברוטב עגבניות ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה