הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
פסטה_מדרום_איטליה

פסטה בעגבניות כמו בדרום איטליה


בדרום איטליה אוכלים בעיקר פסטה ופיצות עם רוטבי עגבניות. הנה מתכון שליקטתי באיטליה לפני חודש.
פסטה ברטוב עגבניות 

הסוד הוא בפשטות..............................

מצרכים 

פסטה לבחירתכם
5-6 עגבניות בינוניות
7-8 עגבניות שרי תמר 
שמן זית 5-6 כפות
מלח כפית וחצי
חצי כפית צ'ילי גרוס
גבעול עלי בזיליקום
5 שיני שום קצוצות
גבינת פרמזן

טוחנים רק את העגבניות הרגילות במגימיקס עד ממש רוטב( כמו רוטב עגבניות לגחנון)
מחממים על מבער בינוני בכיריים סיר שטוח ורחב עם שמן הזית
זורקים את השום פנימה סופרים עד 10 ושופכים  את תכולת המגימיקס לסיר.
חותכים את עגבניות השרי לחצי ומוסיפים לסיר 
מוסיפים את הצ'ילי ומערבבים היטב
מוסיפים את המלח ומערבבים שוב
מביאים לרתיחה ומורידים את האש למינימום.
לאחר 15 דק מוסיפים את עלי הבזיליקום מערבבים וזהו..................

מוסיפים את הפסטה שבישלתם לרוטב ובתאבון

שני טיפים קטנים
להכין את הרוטב לפני שמכינים את הפסטה(חוק בעל יעבור9
לקנות גבינת פרמזן איטלקית אמיתית (פרמזאנו ריג'אנו כמו שצריך ולא פרמזן של הסופר או כל דבר אחר.) זה עולם אחר .
מחזיק חודשים במקרר אין בעיה
תקנו גוש בחנויות של גבינות.
הגבינות באות ארוזות מאיטליה ורשום עליהן באנגלית .
אני מצאתי אותן בחנות של גבינות השומרון,אבל אני מניח שבכל מעדינה טובה יש.
לא לקנות בגוש על משקל ללא אריזה או לחילופים פרמאגאנו רומאנה שזה טעם אחר

בהצלחה ובתאבון
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על פסטה בעגבניות כמו בדרום איטליה ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה