הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
קישואים_ממולאים_בגבינות

קישואים ממולאים בגבינות


למי שרוצה תחליף לממולאים בבשר - ומעדיף ממולאים במשהו אחר... למי שאוהב גבינות למי שלא פוחד משילובים מעניינים ואינו שמרני במיוחד בטעמו
למי מתאים המתכון הזה? 

למי שרוצה תחליף לממולאים בבשר - ומעדיף ממולאים במשהו אחר...

למי שאוהב גבינות 

למי שלא פוחד משילובים מעניינים ואינו שמרני במיוחד בטעמו 


אחד הדברים הכי טעימים שהצלחתי לאלתר בשניה וחצי:

לוקחים קישואים (כמה שרוצים!) ומבשלים אותם.

כשהם מבושלים - חוצים לשניים ומרוקנים מן המילוי המגורען.

אפשר לשים בצד את המילוי ולהוסיף אותו לתערובת הגבינות.

בצלוחית מערבבים יוגורט חמצמץ (לשים לב שזה לא זה עם המתיקות), גבינה בולגרית, גבינה אחרת שיש לכם במקרה במקרר, שום כתוש וביצה. 

לערבב לתערובת אחידה ולעבות אותה עם פירורי לחם.

למלא בזה כל חצי קישוא בנפרד ומעל לשים פרוסת גבינה צהובה
(כמובן חתוכה לגודל המתאים)

להכניס לתנור לחום בינוני לרבע שעה.



 מ  ע  ד  ן

מוזמנים לספר איך היה  יצא וכמה אהבתם


מה דעתך על קישואים ממולאים בגבינות ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

נכתב ע"י italia
בתאריך: 14/12/2015
איטליה לביא

27 מאמרים | 37749 כניסות
 השארת תֶּשֶׁר לitalia
זה לא חוק, אבל מתוק: טיפ לכותבת-חוויה מעצבת
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!