הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
שקשוקה_תרד

שקשוקה תרד


המתכון של האלכימאית לשקשוקת תרד ביתית קלה מאוד ומהירה מאוד! להכנה

מצרכים:
300 גרם עלי תרד טריים
1 גביע שמנת חמוצה/שמנת לבישול
חצי בצל קצוץ דק דק
2-3 פרוסות גבינת עמק
מלח גס
4 ביצים
הוראות הכנה:
  • לשטוף היטב את עלי התרד במים חמים או מנגד לשים את העלים בקערה עם מים רותחים לדקה –שתיים ולאחר מכן לסחוט היטב עד שהנוזלים יוצאים.
  • לחתוך את עלי התרד לחתיכות קטנות
  • לטגן במעט שמן זית את הבצל ולכשנהיה שקוף להוסיף את עלי התרד ולערבב היטב
  • לאחר 2-3  דקות להוסיף את השמנת ולערבב היטב כך שהשמנת תפזר באופן אחיד במחבת
  • לאחר כחמש דקות להוסיף את פרוסות הגבינה (לקרוע אותן עם הידיים לחתיכות קטנות) ולערבב במחבת.
  • ליצור גומות במחבת ובכל גומה לשבור ביצה
  • לכסות עם מכסה ולבשל במשך 4-5 דקות על להבה נמוכה
  • להגיש עם גבינות, לחם ועגבניות שרי
 
בתאבון!
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על שקשוקה תרד ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת VECO60 ב 23/07/2014 07:28 ( הפרופיל שלי ) הולכת להכין . תודה !!!תגובה לתגובהמאת mirrorstrategy ב 28/08/2013 16:28 ( הפרופיל שלי ) יאמי:)תגובה לתגובה

ידוע כמתכון לשקשוקה,שקשוקה קלה ומהירה להכנה,שקשוקה תרד מצרכים,תרד,מאכלים עם תרד,אוכל לאירוח,מתכוני ביצים,שקשוקה מיוחדת,אוכל טעים וקל