הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
שקשוקת_תרד

מתכון לשקשוקה תרד מהירה


הטריקים הקטנים להכין שקשוקה תרד ממש כמו בארוחות הבוקר שמוגשות במסעדות. מומלץ!
אם תשאלו את הבת שלי בשבת בבוקר מה היא רוצה לארוחת בוקר, התשובה הקבועה שלה תהיה "שקשוקה תרד" (בליווי צעקת התלהבות שתעיר גם את השכנים), לפני כמה ימים הרשתי לעצמי לפנק אותה גם באמצע השבוע אחרי יום ארוך בגן, וואלה, המנה הזאת מסתבר כל כך קלה להכנה. הגדולה נהנתה לשבור את הביצים ולעזור בכנה ואני התמוגגתי לצפות בה אוכלת ארוחה מזינה ומגוונת.

מה  צריך? קלי קלות באחריות.

חצי חבילת מדליוני תרד של סנפורסט
1 גביע שמנת חמוצה/שמנת לבישול
 בצל קצוץ - אני אוהבת קצוץ גס
2-3 פרוסות גבינת עמק
מלח גס
פלפל שחור
2 שיני שום (אני השתמשתי בשיני שום כתושות קפואות)
4 ביצים

אופציות לשדרוג: 
  • פטרוזיליה,שמיר או כל עשב אחרי לטעמכם.
  • גבינת עיזים במקום או בנוסף לגבינה הצהובה

הוראות הכנה:
  • להפשיר את מדליוני התרד במיקרוגל למשך 3 דקות או לחליפין להוציא מהמקפיא כשעה לפני השימוש.
  • לטגן במעט שמן זית את הבצל והשום לכשנהיה שקוף להוסיף את עלי התרד ולערבב היטב
  • לאחר 2-3  דקות להוסיף את השמנת ולערבב היטב כך שהשמנת תפזר באופן אחיד במחבת
  • לאחר כחמש דקות להוסיף את פרוסות הגבינה (לקרוע אותן עם הידיים לחתיכות קטנות) ולערבב במחבת.
  • ליצור גומות במחבת ובכל גומה לשבור ביצה
  • לכסות עם מכסה ולבשל במשך 4-5 דקות  (תלוי עד כמה אתם אוהבים את הביצים מבושלות) על להבה נמוכה
  • להגיש עם גבינות, לחם  או צנימים ועגבניות שרי
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על מתכון לשקשוקה תרד מהירה ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כשקשוקה תרד,שקשוקה כמו במסעדה,שקשוקה טעימה, תרד,מתכונים עם תרד,אוכל בריא,חביתה טעימה