הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
bbq

תיבול בשרים למנגל


הא' ב' של "העל האש" הוא כמובן הבשר שבוחרים לצלות אך לא פחות חשוב ממנו הוא התיבול. תיבול נכון של הבשרים מבטיח הנאה מוצלחת מהטעם וחוויה של שכרון חושים.

זו המרינדה שאני מכינה לתיבול פרגיות, כנפיים, שווארמה הודו ומתאימה גם לבשר בקר.

 
מצרכים:
 
חצי קילו בשר/עוף 
כף חומץ
1-2 כפות שמן זית
פלפל שחור - לפי הטעם
בצל גדול פרוס לחצאי טבעות
 
לערבב את כל התערובות ולשהות במקרר ללילה או לפחות לשעה במקרר לתפוס טעמים.
 
אם רוצים להכין שיפודים מומלץ להכינם בסמוך לצליה על המנגל לאחר שתפסו טעמים במקרר ולא לשפד בעת התיבול
 
המרינדה הזו בסיסית ופשוטה מאוד, מעניקה לבשר תיבול עסיסי ולא מייבשת את הבשר. בתאבון!


מה דעתך על תיבול בשרים למנגל ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כתיבול בשר ל"על האש","על האש",בשר על האש,מרינדה לבשר
נכתב ע"י האלכימאית
בתאריך: 22/07/2013
בת 32

240 מאמרים | 1076018 כניסות
 השארת תֶּשֶׁר להאלכימאית
הקריאה לא כוללת שירות :)
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!