לעולם אל תשתין נגד הרוח
בנג'מין פרנקלין
שלום אורח
התחבר
/
הרשם
לוח הבקרה
הודעות
יצירת מאמר
משפחה
לייפסטייל
רוחניות
דעות
ידע
תרבות
אוכל
בריאות
ספורט
דיגיטלי
טבע
כסף
הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם?
ההרשמה
בחינם!
תיבול בשרים למנגל
הא' ב' של "העל האש" הוא כמובן הבשר שבוחרים לצלות אך לא פחות חשוב ממנו הוא התיבול. תיבול נכון של הבשרים מבטיח הנאה מוצלחת מהטעם וחוויה של שכרון חושים.
זו המרינדה שאני מכינה לתיבול פרגיות, כנפיים, שווארמה הודו ומתאימה גם לבשר בקר.
מצרכים:
חצי קילו בשר/עוף
כף חומץ
1-2 כפות שמן זית
פלפל שחור - לפי הטעם
בצל גדול פרוס לחצאי טבעות
לערבב את כל התערובות ולשהות במקרר ללילה או לפחות לשעה במקרר לתפוס טעמים.
אם רוצים להכין שיפודים מומלץ להכינם בסמוך לצליה על המנגל לאחר שתפסו טעמים במקרר ולא לשפד בעת התיבול
המרינדה הזו בסיסית ופשוטה מאוד, מעניקה לבשר תיבול עסיסי ולא מייבשת את הבשר. בתאבון!
מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:
• מאפה לחג בשבועות
בעוד מספר ימים יחול החג שבו נוהגים לאכול מוצרי חלב....
0
15/05/2015 | sd1952
• מתכון לפלוב
פלוב הוא תבשיל המשלב בין גזר, עוף או בשר ואורז. ידוע...
0
20/07/2013 | האלכימאית
מה דעתך על תיבול בשרים למנגל ?
תגובתך:
נא להקליד את תגובתך
כתובת אתר:
//:HTTP
שם:
נא להכניס שם
אימייל :
קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
ידוע כתיבול בשר ל"על האש","על האש",בשר על האש,מרינדה לבשר
דיווח על מידע לא הולם
נכתב ע"י
האלכימאית
בתאריך: 22/07/2013
בת 36
240 מאמרים | 1301943 כניסות
גוגל פלוס
0 תגובות למאמר זה - להוספת תגובה
השארת תֶּשֶׁר להאלכימאית
הקריאה לא כוללת שירות :)
טיפ להאלכימאית
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!
Tweet
תגיות
טעים
ישראלים
מומלץ
מתכונים
מאמרים קשורים
עוגיות טחינה קלילות
מתכון לפוקצ'ה ביתית
פרנצ'סקה בעיר
מתכון ארוחת בוקר לקטנטנים
מרק עוף
שווה קריאה
יצירה לילדים מקטניות - פשוט ויפה
עניין של זמן 6 - תכלית ההסתרה
עניין של זמן 7 - המושג חזון מאבד מכוחו
הטיות חשיבה ביהדות
רכבת \ מחלוף