לעולם לא אשתוקק לשוחח עם אדם שכתב יותר ממה שקרא.
סמואל ג'ונסון
שלום אורח
התחבר
/
הרשם
לוח הבקרה
הודעות
יצירת מאמר
משפחה
לייפסטייל
רוחניות
דעות
ידע
תרבות
אוכל
בריאות
ספורט
דיגיטלי
טבע
כסף
הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם?
ההרשמה
בחינם!
חמאת צנוברים
חמאת צנוברים נהדרת, מוקשה יותר בזכות שמן הקוקוס שמוסף לה.
מצרכים:
70 גרם צנוברים (תכולה של מטחנת תבלינים)
כוס שמן זית
כף שמן שומשום
כף שמן קוקוס
עלי מרווה יבשים, מלח, אגוז מושקט
טוחנים את הצנוברים במטחנת תבלינים עד לקבלת עיסה חלקה ושומנית.
מעבירים לבלנדר, עם השמנים והתיבול, מערבלים עד שזה חלק.
לשפוך לכלי ולהעביר למקרר להתמצקות.
לחמאה טעם אופייני וחזק של צנוברים, מן הסתם... לחמאה ניטרלית יותר בטעמה, על בסיס אגוזי קשיו (ללא שמן קוקוס, למרות שאפשר להוסיף) כנסו למאמר 'חמאת אגוזי קשיו וצנוברים'
http://www.mentallica.co.il/article/chemativonit
מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:
• מג'דרה מזינה וריחנית
עדשים חומים ואורז בשמתי
0
19/01/2014 | פרפר
• קינואה ומש
קינואה ומש מונבט, מנה עתירה בחלבון
0
21/03/2014 | פרפר
מה דעתך על חמאת צנוברים ?
תגובתך:
נא להקליד את תגובתך
כתובת אתר:
//:HTTP
שם:
נא להכניס שם
אימייל :
קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
ידוע כחמאת צנוברים, אוכל טבעוני, אוכל בריא
דיווח על מידע לא הולם
נכתב ע"י
פרפר
בתאריך: 18/03/2014
בת 56
20 מאמרים | 67040 כניסות
1 תגובות למאמר זה - להוספת תגובה
דירוג המאמר
59%
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!
Tweet
תגיות
אוכל בריא
אוכל טבעוני
חמאת צנוברים
מאמרים קשורים
כרוב ומנגולד ממולאים באורז
פנקייקים טבעוניים
נוגדי חימצון בטעם נפלא :-)
טיפ להערכת ימיה של הפטרוזיליה
גרנולה ביתית
שווה קריאה
יאיר לפיד?
שחרור מפגעים כדי למנוע פיגועים.
מדוע צריך מלחמות ומריבות
מפחדת אבל עושה את זה
קריאה להבנה