הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
food-israel

תפוח-אדמה בתנור


פשוט קל ולא לשכוח להגיד אייך היה
מצרכים
  1. 5 תפוחי אדמה
  2. 8 שני שום 
  3. פפריקה 
  4. מרק עוף
  5. פילפל לבן
  6. סיר מיים
  7. 2 כות שמן זית
  8. כף סוכר+כף מלח
  9. 2 כפות קמח
אופן ההכנה:
מקלפים את התפוח אדמה חותכים לחצאים מכנסים בסיר אם מיים על אש נמוכה למשך 20 דקות 
מוצאים את התפוח-אדמה לוקחים כערה גדולה ועמוקה חותכים את התפוח-אדמה לקוביות קטנות מכנסים לקערה ומוספים את כל המרכבים לוקחים את השום וחותכים כל שן לשלוש שהיו חתיכות גדולות מערבים טוב ומכנסים למקרר ל15 דקות שלא יהפוך לפירה מדלקים את התנור ל150 מעלות למשך 35 דקות אחרכך נונים עד 15 דקות על 220 כדי שיקבל מירכם שחום מוצאים מגשים ומלקקים את האצבעות ואל תגידו שלא הזהרתי זה ממכר
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על תפוח-אדמה בתנור ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כלהיט,תפוח-אדמה,מתכונים