מתכון לרוטב לחזה עוף:
כף רוטב טריאקי
3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
2 כפות רוטב סיויה
1/4 כוס מים
קמצוץ מלח
קמצוץ אבקת ג`נגביל, כמובן שעדיף לקחת שורש ג`נגביל ולגרת בעזרת מגרדת.
קמצוץ ארגנו, מי שלא אוהב אורגנו אפשר בזיליקום.
לערבב הכל בכלי יחסית שטוח את הרוטב,
לטעום עם צריך להוסיף תבלינים.
אחרי שהרוטב מוכן.
לקחת את החזי העוף להכניס לכלי עם הרוטב,
משתי הצדדים של החזה עוף.
וזהו מוכן
אפשר לשים את זה על הגריל או מנגל, מחבת, צריך לחכות עד שחזי העוף משנים את הצבע.
(ישעיה דינרשטיין)