הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
kinoamash

קינואה ומש


קינואה ומש מונבט, מנה עתירה בחלבון

מומלץ להשתמש בשעועית מש מונבטת, מכיוון שההנבטה מעצימה בהמון את הערך התזונתי של המש ואינה גורעת מהטעם. 

משרים את המש למשך 4 שעות, שוטפים ומניחים להנבטה (על משטח שטוח, מאוורר) בין 8 -48 שעות.
המש בתמונה הונחה להנבטה קרוב ל- 48 שעות ונשטפה במהלכם פעמיים.


מצרכים:

כוס שעועית מש מונבטת או לפחות לאחר השריה של מס' שעות ושטיפה.
כוס קינואה
בצל
ראש סלרי קטן (או גבעולים קצוצים)
גזר
מלח גס, כורכום
שמן זית
2 כוסות מים חמים



מחממים שמן זית בסיר ומכניסים את השילוש הקדוש: בצל, סלרי וגזר לטיגון קל, תוך המלחה ותיבול במעט כורכום.
מוסיפים את הקינואה והשעועית, לערבב ולהוסיף את המים.
מביאים את התבשיל לרתיחה, מורידים לחם הכי נמוך שאפשר ונותנים לזה להתבשל בערך 20 דקות.




התבשיל מוכן כשהקינואה מוכנה, כשהגרגרים שלה מתפקעים לכדורים רכים מלווים בחוט לבן.




מה דעתך על קינואה ומש ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כאוכל בריא, אוכל טבעוני, קינואה, מש