הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
levivot

לעטקס


מתכון ללביבות מתפוחי אדמה
מצרכים

3 תפוחי אדמה בינוניים מגוררים על פומפיה
2 ביצים
מלח
פלפל שחור טחון
שמן לטיגון
1-2 כפות קמח

להגשה: שמנת חמוצה

אופן ההכנה
מגוררים את התפוחי אדמה על פומפיה לתוך קערה ולאחר מכן סוחטים בעזרת היד את כל המים שיצאו
מוסיפים את הביצים
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
מוסיפים קמח עד לקבלת בלילה סמיכה ולא נוזלית
להוסיף שמן למחבת ובעזרת כף ליצוק כל פעם קצת מהבלילה לגודל לביבה הרצוי, יש לשים לב שהלביבה לא תהיה עבה מידי ולא גדולה מידי.

להוציא את הלביבות על צלחת עם נייר סופג  לספיגת השמן
בהגשה מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.

הלעטקס מתאימים גם כארוחת ערב לפעוטות ואוכל שניתן לאכול בידיים/אוכל אצבעות עבור תינוקות המנוסים בלעיסת מוצקים ושיש להם כבר שיניים

בתאבון!
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על לעטקס ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כלביבות לחנוכה, לביבות קלות להכנה, לביבות תפוחי אדמה,אוכל של ילדים,מתכון קל ללביבות