או שתכתוב משהו ששווה לקרוא, או שתעשה משהו ששווה לכתוב עליו.
בנג'מין פרנקלין
שלום אורח
התחבר
/
הרשם
לוח הבקרה
הודעות
יצירת מאמר
משפחה
לייפסטייל
רוחניות
דעות
ידע
תרבות
אוכל
בריאות
ספורט
דיגיטלי
טבע
כסף
הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם?
ההרשמה
בחינם!
צורת הגשה
סיפור קצר ופיקטיבי שמטרתו להסביר כיצד צורת ההגשה של האוכל יכולה לשנות את הכל.
את המתכון הזה ניסיתי פעם ראשונה שהייתי בתיכון לכבוד יום הולדת של חברה שלי, הבטחתי לה שאני יכין לה ארוחה רומנטית וככה גם עשיתי, כמובן שהחברה הייתה מרוצה ונהנתה מכל רגע, היא אהבה את התפריט הקטן שהכנתי לה שבו היה מוצע לה רק מנה אחת וקינוח אחד.
היא אהבה איך שערכתי את השולחן ואיך שהכנתי את כל הדברים ככה שתהיה לנו ארוחה רומנטית רק בשביל שנינו. אני למזלי מצאתי מתכון פשוט שצורת ההגשה שלו מאוד יפה ונעימה לעין, מה שגורם למנה להראות הרבה יותר מסובכת ממה שהיא.
למרות שהמתכון היה פשוט מאוד ורק צורת ההגשה דרשה ממני הרבה, אני לא אשקר ואגיד את האמת, היה לי מאוד מאתגר להכין את המתכון, זו הייתה הפעם הראשונה שניסיתי להכין משהו שלא היה בשר על הגריל או אחד מבישולי השטח שעשיתי עם החברים. הפעם נדרשתי להכין מנה יפה וטעימה בבית.
אני לא אשקר ואגיד שסבלתי, אפילו ההפך הוא הנכון ומאוד נהניתי להכין את המנה. זו הייתה מנה פשוטה של פסטה עם רוטב עגבניות עם בזיליקום וגבינת מפרמזן מפוזרת מעל. המנה הייתה כל כך פשוטה להכנה שאפילו אני הופתעתי מהקלות שבה הצלחתי להכין אותה.
המתכון היה פשוט וברור להבנה, לא היה לי בעיה להבין מה אלי לעשות לאורך כל הדרך בשביל להכין אותי, ולמזלי אפילו הייתה הצעת הגשה שהסבירה בדיוק כיצד אלי להוציא את המנה. החלק הקשה היה להכין את הקינוח.
למזלי פה בן דוד שלי הגיע ועזר לי, החלטתי להכין סופלה שוקולד, מצאתי מתכון מאוד נחמד להכנת סופלה שוקולד בכוס אשר מכניסים למיקרוגל או לתנור, המתכון לא היה מסובך אבל ידעתי שסופלה שוקולד אם אופים אותו יותר מידי זמן הוא נהרס ולא רציתי לקחת אחריות.
למזלי בן דוד שלי ידע בדיוק מתי להוציא אותו מהתנור, בדיוק עשר דקות, כדי שהוא יצא מושלם. אני לא אשכח איך חברה שלי התרגשה לראות אותי מגיש לה את הסופלה שוקולד שאליו יש תות וגלידת ווניל. כי כמו שאמרתי המתכון פשוט, צורת ההגשה היא שעושה את ההבדל.
לסיכום, חברים כל מי שרוצה להכין לחברה שלו ארוחה פשוטה וטעימה שימצא מתכון שמציע גם צורת הגשה, כי צורת ההגשה מוסיפה הרבה יותר ממה שנהוג לחשוב, כאשר צורת ההגשה טובה המנה כבר נראית יותר טעימה ומפתה.
מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:
• יקיטורי פרגית ופלפלים על מצע בטטה פריכה עם רוטב טריאקי
מתכון פרגית ופלפלים קל ופשוט להכנה.
0
27/12/2013 | Chef
• מתכון לריבת בצל
מידי פעם כשאני מזמינה פטה כבד במסעדות לרוב הוא מלווה...
0
04/08/2013 | האלכימאית
מה דעתך על צורת הגשה ?
תגובתך:
נא להקליד את תגובתך
כתובת אתר:
//:HTTP
שם:
נא להכניס שם
אימייל :
קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
ידוע כהמתכון, מתכון, צורת הגשה, המנה, מנות, צורת הגשת המנות, צורת הגשה מנה, אוכל, פשוט, להכין, לבשל,
דיווח על מידע לא הולם
נכתב ע"י
Dk
בתאריך: 03/08/2013
D K בן 32
79 מאמרים | 205607 כניסות
0 תגובות למאמר זה - להוספת תגובה
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!
Tweet
תגיות
אוכל
מגישים
מתכון
מתכונים
צורת הגשה
מאמרים קשורים
סלט אוליבייה
מתכון ארוחת בוקר לקטנטנים
מתכון לפנקייק חלק 1
מרק קובה ל"עצלנים".
מרק אפונה נפלא
שווה קריאה
ההתלבטות הבלתי נגמרת...
חיי משפחה מנקודת מבט של ילד אומנה
תחושת הדחיפות בלהיות עם עצמי...
הישרדות, עייפות רגשית ומה שביניהם
דור הטאבלט והאקסבוקס