זמן הכנה: כ 30 דקות
עוגת שוקולד מפוררת מעט שמנת מתוקה
מילוי: כוס שמנת מתוקה כף אינסטנט וניל
קרם (לא חובה): 100 ג' שוקולד מריר 1/3 כוס שמנת מתוקה
1. להוסיף מעט שמנת לעוגה, תוך כדי לישה עד שמגיעים למרקם בצק נוח (לא כמות גדולה של שמנת).
2. לשטח / לרדד את הבצק על נייר אפיה, לנסות להגיע לצורה של מלבן. להקפיא ל 10 – 15 דקות.
3. שתי אפשרויות: לחתוך לריבועים או לקרוץ צורות. להקציף שמנת ואינסטנט ולהזליף / למרוח על כל צורה, לסגור למעלה עם אותה הצורה.
4. להמיס שוקולד ושמנת ולשים מעט על כל אחד.