הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
sayten

סאייטן, עדשים, כוסמת


סאייטן וכוסמת
כוסמת ועדשים

1 כוס עדשים - להשרות אותם 4 שעות במים, לשטוף ולהנביט 24 שעות
1 כוס כוסמת (שטופה)
חופן צנוברים
10 שזיפים יבשים, ללא גלעינים, חתוכים לקוביות
פלפל אדום ארוך
פלפל ירוק חריף
שמן זית
כף גדושה חמאת אגוזי קשיו וצנוברים
מלח, פלפל


לחמם בסיר שמן זית וכף חמאת אגוזי קשיו וצנוברים
לטגן קלות את הפלפלים, להוסיף את שאר החומרים, לתבל ולערבב.

לכסות במים חמים עד כדי סנטימטר מעל הכוסמת והעדשים,
להביא לרתיחה ולהעביר לחם נמוך, אש קטנה לבישול במשך 20 דקות בערך.

בינתיים אפשר להכין את הסאייטן.


סאיטן

סאיטן חתוך לרצועות (לקנות גוש לא מתובל)
שמן זית
כף גדושה חמאת אגוזי קשיו וצנוברים
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב צ'ילי חריף
1 כף רוטב סויה

לחמם שמן זית וחמאה במחבת, להעביר את הסאיטן לטיגון קל ואז להוסיף את שאר החומרים להמשך הטיגון.


בתאבון (:


מה דעתך על סאייטן, עדשים, כוסמת ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת VECO60 ב 28/07/2014 17:26 ( הפרופיל שלי ) תודה רבה !!! מחר אני מכינה לי את התבשיל הזה .תגובה לתגובה

ידוע כאוכל טבעוני, עדשים, כוסמת, סאיטן