הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
sople

מתכון לפונדאט שוקולד וברנדי (סופלה שוקולד)


פונדאט שוקולד המוגש חם ומתאים במיוחד לחורף הקר והגשום.



המצרכים להכנת הפונדאנט:

-125 ג' חמאה/מחמאה.
-200 ג' שוקולד מריר.
-2 ביצים.
-2 חלמונים.
-80 ג' סוכר (6 כפות גדושות).
-קורט מלח.
-2 כפות ברנדי.
-25 ג' קמח(2 וחצי כפות).

אופן ההכנה :

- משמנים היטב את התבניות ומפזרים עליהם מעט סוכר.
- מחממים את התנור ל- 180 מעלות.

-ממיסים את החמאה/מחמאה והשוקולד במיקרוגל.

- מקציפים את הביצים, החלמונים, הסוכר, קורט המלח ,הברנדי במיקסר.
-לאחר שנוצרת תערובת בהירה של קרם מוסיפים את תערובת השוקולד.

-כאשר נוצר קרם שוקולד חלק , מוסיפים את הקמח ומאחדים אותו לתערובת .

-יוצקים כ3/4 מהתבניות בתערובת השוקולד ואופים כ 10-12 דקות ששולי העוגות יציבים והמרכז רך.

* אפשר לאפות את הפונדאנט בספל קפה, בתאבון [ =


מה דעתך על מתכון לפונדאט שוקולד וברנדי (סופלה שוקולד) ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת ליאת ב 03/03/2013 14:03עשית לי חשק אני הולכת להכין :)תגובה לתגובה

ידוע כסופלה שוקולד