צירוף מקרים היא הדרך של אלוהים להישאר אנונימי
אלברט איינשטיין
שלום אורח
התחבר
/
הרשם
לוח הבקרה
הודעות
יצירת מאמר
משפחה
לייפסטייל
רוחניות
דעות
ידע
תרבות
אוכל
בריאות
ספורט
דיגיטלי
טבע
כסף
הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם?
ההרשמה
בחינם!
מתכון לפונדאט שוקולד וברנדי (סופלה שוקולד)
פונדאט שוקולד המוגש חם ומתאים במיוחד לחורף הקר והגשום.
המצרכים להכנת הפונדאנט:
-125 ג' חמאה/מחמאה.
-200 ג' שוקולד מריר.
-2 ביצים.
-2 חלמונים.
-80 ג' סוכר (6 כפות גדושות).
-קורט מלח.
-2 כפות ברנדי.
-25 ג' קמח(2 וחצי כפות).
אופן ההכנה :
- משמנים היטב את התבניות ומפזרים עליהם מעט סוכר.
- מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
-ממיסים את החמאה/מחמאה והשוקולד במיקרוגל.
- מקציפים את הביצים, החלמונים, הסוכר, קורט המלח ,הברנדי במיקסר.
-לאחר שנוצרת תערובת בהירה של קרם מוסיפים את תערובת השוקולד.
-כאשר נוצר קרם שוקולד חלק , מוסיפים את הקמח ומאחדים אותו לתערובת .
-יוצקים כ3/4 מהתבניות בתערובת השוקולד ואופים כ 10-12 דקות ששולי העוגות יציבים והמרכז רך.
* אפשר לאפות את הפונדאנט בספל קפה, בתאבון [ =
מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:
• עוגיות אלפחורס המקוריות
עוגיית אלפחורס, היא עוגייה ארגנטינאית שמגיעה גם...
0
30/12/2014 | menachem
• תותים וקצפת ב-10 דקות
כשממש בא לפנק את מי שאוהבים במינימום זמן
0
25/01/2015 | SL28
מה דעתך על מתכון לפונדאט שוקולד וברנדי (סופלה שוקולד) ?
תגובתך:
כתובת אתר:
//:HTTP
שם:
אימייל :
קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת
ליאת
ב 03/03/2013 14:03
עשית לי חשק אני הולכת להכין :)
תגובה לתגובה
ידוע כסופלה שוקולד
דיווח על מידע לא הולם
נכתב ע"י
Mariana
בתאריך: 31/07/2013
בת 29
1 מאמרים | 4557 כניסות
1 תגובות למאמר זה - להוספת תגובה
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!
Tweet
תגיות
אוכל חגיגי
חורף
טעים
מומלץ
קינוח
מאמרים קשורים
ועוד לפסח
עוגת גבינה לשבועות
תה טעים
מרק עוף
כשבננות וקרמל נפגשים...
שווה קריאה
סיבון
הכי נשים שאפשר
היחס לחיילים קרביים
למה לא לגור בפתח תקווה
כוחן של מילים