הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
tortia

טורטייה עם בשר טחון.


המתכון הוא מתכון לטורטייה ובשר טחון, בהמשך אפרסם גם מתכון לצ'יפס שאפשר לשים כתוספת לטורטייה. אפרסם גם מתכון לטורטייה צמחונית, וטורטייה מעוף. בהצלחה ♥
אני מעלה לכאן מאמרים של מתכונים פשוטים מאוד, המתכונים מתאימים גם לאמהות שאין להן כל כך זמן להקדיש לאוכל.
רוב המתכונים שלי מצריכים הקדשה מקסימום של שעה.

המתכון היום הוא טורטיה עם בשר טחון, נשמע מסובך, אך הוא פשוט ומהיר.


המצרכים למילוי:
* גמבות בצבעים שונים.
* עגבניות.
* בשר טחון.
* בצל.
* תבלינים.

אופן ההכנה:
מחממים מחבת על אש נמוכה ומוסיפים ישר את הבשר הטחון.
הבשר צריך להיות במחבת כ-10דקות, יש לערבב את הבשר עם כף מעץ תוך כדי הטיגון כדי שהבשר לא יישרף.
לאחר ה 10 דקות, יש להוסיף שמן לתוך המחבת ולהמשיך לערבב.
יש לחתוך את הגמבות (אני ממליצה שתי גמבות) והבצל(ממליצה אחד), לחתוך אותם דק דק ולהוסיף למחבת.
בנוסף לכך, מי שרוצה יכול להוסיף עגבניות לתוך הבשר.
הבצל והעגבניות מוסיפים עסיסיות לבשר, כל אחד יכול לשים את הכמות שהוא רוצה לפי הטעם.
התבלינים שאני ממליצה עליהם הם: מלח, פלפל, פפריקה אדומה, תבלין לסטייק, תבלין לגריל ותבלין על האש( את התבלינים האלה ניתן לקנות בכל רשתות הסופרים הגדולים).
את התבלינים צריך לשים לפי הטעם האישי של כל אחד.

המתכון הזה הוא מסוג המתכונים שעובדים "לפי העין" ו"לפי הטעם".
רואים וטועמים מתי המתכון מוכן, אם התבלינים לא מספיקים פשוט מאוד, אפשר להוסיף עוד עד לקבלת הטעם הרצוי.

את הטורטיה יש לטגן על מחבת נקייה כמה שנייות בכל צד, שימו לב שהטורטיה לא תשרף או תיהיה פריכה, כי אחרי זה יהיה קשה לגלגל אותה עם הבשר, מספיק לחמם כמה שניות על המחבת.

בתיאבון והמשך יום מקסים ♥








מה דעתך על טורטייה עם בשר טחון. ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה