הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
בשר

בשר טרי - כל הטיפים.


תמצאו בשר טרי יום-יום, וקצבים מקצועיים שיעזרו לכם למצוא את הנתח המושלם והמתאים בשבילכם.
1) בשר בקר צריך להיות אדום, אך לא אדום 
מבריק. שומן צהבהב הוא סימן לבשר שנלקח
מבהמה בוגרת. זהו בשר שמתאים לבישול
ארוך, ואם הוא מיושן היטב, הוא מתאים מאוד
גם לסטייקים ולרוסטביף. בשר עגלים, הוא רך
יותר, קל יותר לטיפול ולכן גם מומלץ יותר.
2) העדיפו בשר טרי, כי בשר טרי אינו מכיל
חומרים משמרים, מים או תוספת, והוא מקור
טוב של ויטמינים, אבץ וברזל. רצוי לקנות את
בשר בסמוך למועד הבישול.
3) כשאתם קונים בשר, אמרו לקצב איזה נתח
אתם רוצים וחשוב מכך -
מה אתם הולכים לעשות איתו. בקשו
מהקצב שיכין את הנתח לפי צרכיכם, יפרוס
אותו לסטייקים, יארוז אותו לרוסטביף וכו'. 
יש
למהר ולאחסן את הבשר בקירור ( או בהקפאה
), כדי לעכב את התפתחות 
החיידקים.
4) שימרו אתבשר בחלק הקר ביותר במקרר,
עטוף בצורה רופפת. נתחי בשר גדולים
( רוסטביף ), ניתן לאחסן במקרר עד שבוע.
בשר חתוך לנתחים קטנים או לסטייקים, ניתן
לשמור עד ארבעה ימים. בשר טחון וחלקים
פנימיים, אין לאחסן יותר מיום-יומיים. 
5) לא מומלץ להקפיא בשר טרי, אך אם אתם
מוכרחים - עטפו אותו בניילון נצמד. הפשירו
את הבשר רק  במקרר כדי למנוע התפתחות
של חיידקים.

שימו לב! ריח לא נעים, שטח פנים
חלקלק,וכמובן סימנים ירוקים על

פני הנתח - מעידים שהחל בבשר
תהליך של ריקבון, יש לזרוק מיד!
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על בשר טרי - כל הטיפים. ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כאוכל ביתי,המלצה,טיפים,אוכל בשרי,קניית בשר