הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
המבורגר

המבורגר


המבורגר אמריקאי ביתי.
המבורגר
 חומרים
300 גרם בשר טחון
30 גרם שומן אווז טחון (או שומן אחר לפי בחירה)
מלח
פלפל
כפית שום כתוש.
תוספות: חסה, עגבניה, בצל, רטבים לפי בחירה.

חומרים ללחמניה
1/2 ק"ג קמח
30 גרם שמרים
5 גרם משפר אפייה.
ביצה
50 גרם סוכר
50 סמ"ק שמן
250 סמ"ק מים
מלח
שומשום
 
אופן הכנה
1. מערבבים היטב את כל החומרים ויוצרים צורה מעוגלת. (ניתן להיעזר בתבנית) ומניחים בקירור.
2. על גריל חם שמים את ההמבורגר, צולים משני הצדדים (מספר דקות לכל צד) עד לדרגת צליה רצויה.
 
אופן הכנה לחמניות
1. ממסים את השמרים במעט מים בקערית קטנה.
2. שמים בקערה קמח, שמרים (מומסים) ומשפר אפייה ומערבבים.
3. מוסיפים את שאר החומרים ולאחר מכן את המים בהדרגה עד שמתקבל בצק הומוגני.
4. מתפיחים (בערך 15-20 דקות) מורידים את ההתפחה ולשים שוב.
5. מחלקים את הבצק לגודל לחמניה רצוי (בערך 100 גרם)
6. משטחים את כדוקי הבצק, מסדרים בתבנית ומתפיחים שוב.
7. מורחים את הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים שומשום בהתאם לטעם האישי.
8. אופים ב 180 מעלות.
 
הגשה
פורסים את הלחמניה לחצי, שמים רטבים, המבורגר חסה עגבניה ופוסות בצל.
בהצלחה!
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על המבורגר ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כהמבורגר אמריקאי
נכתב ע"י Chef
בתאריך: 01/02/2014
בן 47

21 מאמרים | 46436 כניסות
מאמר זה נקרא 2277 פעמים 0 תגובות למאמר זה - להוספת תגובה
דירוג המאמר
60%
 השארת תֶּשֶׁר לChef
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!