הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
יקיטורי_פרגית_ופלפלים_על_מצע_בטטה_פריכה

יקיטורי פרגית ופלפלים על מצע בטטה פריכה עם רוטב טריאקי


מתכון פרגית ופלפלים קל ופשוט להכנה.
יקיטורי פרגית ופלפלים על מצע בטטה פריכה עם רוטב טריאקי
 
חומרים
2 יחידות כרעיים
1 גמבה אדומה
1 בטטה
4 שיפודי יקיטורי
שמן זית
גרידת לימון
טימין
מלח
פלפל
חומרים לרוטב טריאקי ( ניתן להשתמש ברוטב קנוי, אבל תמיד עדיף להכין).
1 כוס מיץ תפוזים (עדיף סחוט)
¼ כוס סילאן
3 כפות סויה
כף סוכר חום
כפית ג'ינג'ר קצוץ
שן שום כתושה
מעט פלפל צ'ילי קצוץ
אופן הכנה
 
1. קולפים את הבטטה ופורסים לעיגולים, מתבלים עם מעט שמן זית, מלח, פלפל וטימין.
אופים בתנור ב 180 מעלות כ 25 דקות.
2. רוטב: מבשלים את כל המרכיבים יחד ומצמצמים עד לסמיכות.
 3. מפלטים את הכרעיים וחותכים לקוביות מתבלים במעט שמן זית, גרידת לימון, מלח ופלפל. חותכים את הגמבה לקוביות ומכינים שיפודים.
צולים במחבת פסים עד לריכוך.
4. מסדרים בצלחת פרוסות בטטה ועליהם 2 שיפודים.
יוצקים רוטב טריאקי מסביב למנה.
ניתן לעטר בתלתלי בצל ירוק או בטימין.
 
בהצלחה!
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על יקיטורי פרגית ופלפלים על מצע בטטה פריכה עם רוטב טריאקי ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כיקיטורי פרגית ופלפלים על מצע בטטה פריכה עם רוטב טריאקי
נכתב ע"י Chef
בתאריך: 27/12/2013
בן 47

21 מאמרים | 46460 כניסות
מאמר זה נקרא 3126 פעמים 0 תגובות למאמר זה - להוספת תגובה
דירוג המאמר
60%
 השארת תֶּשֶׁר לChef
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!