הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
כרובית_אפויה

כרובית שלמה אפויה בתנור


מתכון קל ובריא להכנת כרובית אפויה בשלמותה בתנור. מינימום קלוריות,מקסימום טעם.
 
 
המצרכים:
 
1 כרובית
1 כף מיונז
2 כפות פירורי לחם או ציפוי לשניצל
תבלינים לפי הטעם: מלח,פלפל,פפריקה.
 
אופן ההכנה:
 
  • להרתיח את הכרובית בשלמותה בסיר עם מים, כך שהכרובית תהיה מכוסה כמה שיותר במים.
  • לאחר הרתיחה להעביר את הכרובית לתבנית אפיה, אין צורך לשמן את התבנית. לאפות על גבי נייר אפייה.
  • למרוח את המיונז על הכרובית בעזרת מברשת או הידיים, להוסיף את התבלינים ולבסוף לפזר את פירורי הלחם.
  • לאפות בתנור במשך חצי שעה על 150-180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב.
  • ניתן להגיש קר/ חם או בטמפרטורת החדר.
 
מתכון בריא וקל להכנה.
 
יפה מאוד גם להגשה.
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על כרובית שלמה אפויה בתנור ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת דליה ב 05/08/2015 15:20 ( קישור לאתר שלי ) יופי של מתכון, אני אנסה להכין :)תגובה לתגובהמאת baruch ב 26/11/2014 22:04 ( הפרופיל שלי ) אנה היקרה, קבלי לביבות חנוכה מכרובית להנאתך, לביבות חנוכה המיצרכים כרובית אחת 2 ביצים מלח ופילפל אבקת שום שמן לטיגון אופן ההכנה מפרקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים עם קצת מלח עד לריכוך, מסננים ומצננים. מועכים את הכרובית בקערה, מוסיפים את הביצים, מתבלים במלח, פילפל ואבקת שום לפי הטעם, מחממים שמן במחבת, נוטלים בכף גדושה מן התערובת ומטגנים בשמן שחומם כל לביבה משני צדדיה. www.fatgetslim.com בלוג השמן והרזה מדריך עוקף קלוריות , חפשו בגוגל bhsegal@017.net.il 057-5811409 ברוך הלוי-סגל תגובה לתגובה

ידוע ככרובית אפויה,כרובית,מתכון לכרובית,מה עושים עם כרובית,כרובית טעימה ומוצלחת