השיטה שלי להכנת אוכל היא כזו: פותחים מקרר, רואים מה יש - מכינים מזה משהו. היום הכנתי משהו שבא לי לשתף ולהמליץ וזה לביבות/קציצות ירק:
לקחתי: תפוח אדמה קטן ובישלתי יחד עם 2 גזרים קטנים גרדתי קישוא קצצתי כרישה כתשתי שן שום והוספתי חצי פחית שימורים של אפונה שאותה מעכתי יחד עם הגזרים ותפוח-האדמה עם מועך פירה
ביצה פירורי לחם
לזה אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם. אני הוספתי: מלח-פלפל אבקת קארי כורכום פפריקה מתוקה
עירבבתי טוב וטיגנתי. יצא פשוט תענוג של ארוחת צהריים צמחונית וכייפית.
בתאבון !