הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
מקרון_קוקוס

מקרון קוקוס


מתכון למקרון קוקוס

נא להצטייד במשקל דיגיטלי.

מצרכים למקרונים בערך 20 מקרונים:

95 גרם אבקת שקדים

150 גרם אבקת סוכר

75 גרם חלבון ביצה

30 גרם סוכר

7 גרם תמצית קוקוס (להשיג בחנויות המתמחות באפייה)

 

למילוי קוקוס ושוקולד לבן:

200 גרם שוקולד לבן

100 גרם שמנת מתוקה 38%

30 גרם קוקוס יבש טחון

 

אופן הכנה:

  • שוקלים ומכינים בקערות קטנות את כל המצרכים – מומלץ להשתמש במשקל דיגיטלי.
  • טוחנים יחד את אבקת הסוכר ואבקת השקדים במעבד מזון עד לקבלת לאבקה אחידה.
  • במערבל או בעזרת מקציף חשמלי, מקציפים את החלבון עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק, תוך כדי הוספה הדרגתית של תמצית הקוקוס.
  • מקפלים את אבקת השקדים לחלבון המוקצף וממשיכים לקפל עד לקבלת מסה דלילה ומבריקה.
  • מזלפים בעזרת צנתר חלק מספר 9 עיגולים בקוטר 3 סנטימטר על גבי תבנית עם נייר אפייה. משאירים בחוץ לייבוש לפחות חצי שעה. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-15 דקות.
  • להכנת הגנאש, שוברים את השוקולד הלבן לקוביות.
  • מביאים את השמנת והקוקוס לרתיחה עדינה בסיר קטן.
  • ממיסים את קוביות השוקולד הלבן בעדינות במיקרוגל.
  • מחברים את השמנת והשוקולד ומערבבים עד לקבלת קרם חלק ומבריק.
  • מקררים היטב עד שהגנאש מתייצב.
  • מזלפים מעט מהגנאש על מחצית מהמקרונים, ויוצרים מעין סנדוויץ' עם העוגיה השנייה.
  • שומרים במקרר שלוש שעות לפני ההגשה.

 

כל הזכויות שמורות לבישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה



מה דעתך על מקרון קוקוס ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כמתכון למקרון קוקוס