הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
סלט-כרובית

סלט כרובית


המתכון הבא מיועד לכל אוהבי הכרובית ולאלה שעוד יאהבו.

 

 

חומרים

 

  • כרובית בינונית
  • 3-4 מלפפונים חמוצים
  • חצי בצל
  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • ביצה
  • מיונז

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את הכרובית ומפרקים את הפרחים.
  2. מבשלים את הכרובית בסיר עם מים במשך 20-30 דקות עד שהיא מתרככת.
  3. טורפים ביצה וכף מיונז בקערה, מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומערבבים ביחד עם הכרובית שנמעכת.
  4. מטגנים את הכרובית בבלילה, המרקם צריך להיות גושים קטנים כמו חביתה מקושקשת עד להזהבה. מקררים לטמפרטורת החדר.
  5. חותכים את המלפפונים החמוצים דק דק דק
  6. חותכים את הבצל קצוץ קצוץ
  7. מערבבים את הכרובית, המלפפונים הבצל.
  8. מצננים במשך שעה לפחות במקרר לתפוס טעמים

 

הערה: הסלט טעים גם יום למחרת.

 

בתאבון

מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על סלט כרובית ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כסלט כרובית, מתכונים,סלט כרובית לאירוח,סלט מעניין וטעים,איך להכין אוכל עם כרובית,כרובית,כרובית טעימה,מומלץ להכין עם כרובית