הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
סלט_סלק

סלט מתקתק לשולחן החג


מתכון לסלט סלק עם מתיקות נעימה לשולחן החג, חגיגי, מיוחד, טעים וקל מאוד להכנה.

מצרכים :

2 סלקים בגודל בינוני
חופן שזיפים מיובשים (5-6 יחידות)
3-4 משמשים מיובשים
חופן קטן של צימוקים (5-10 צימוקים)
מעט שמן זית מובחר

אופן ההכנה:

  • את הסלק יש לבשל כשעתיים לפחות, לצנן אותו ולאחר שמתקרר לקלף את הקליפה, לגרור בפומפיה.
  • את הפירות היבשים יש לשטוף היטב במים רותחים, מה שמרכך אותם ומקל מאוד על החיתוך שלהם וגם מוציא מהם שאר לכלוכים לא טעימים.
  • לערבב היטב עם כף שמן שיעניק לסלט מראה מבריק וטעם נוסף שיתאים למנות הנוספות על שולחן החג ולא יטעה בטעמו כסלט פירות, זה לא קינוח, זה סלט סלק.
  •  יש לצנן במקרר כמה שעות לספיגת הטעמים לפני ההגשה, ניתן להכין את הסלט יום קודם.
בתאבון!


מה דעתך על סלט מתקתק לשולחן החג ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כסלט חגיגי לפסח,סלט כשר לפסח,סלטים לאירוח,סלט קל להכנה