הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
פאניני

פאניני:עונג איטלקי אמיתי


מתכון לפאניני מושלם ממצרכים זמינים,טעם עשיר ונפלא כמו בבית קפה רומאי אמיתי. תוסיפו סלט ירוק קליל בצד,וזהו:זה מושלם.

פאניני מוצרלה איטלקי ומענג

ג'אבטה חצויה לשניים (אם אין גם בגט ישן או אפילו לחמניה לבנה (עדיף בלי שומשום) זה בסדר )

פסטו

חצי חציל קלויי/מטוגן במעט שמן זית על מחבת טפלון

זיתים ירוקים

גבינת מוצרלה

אופצינאלי:טימין.

על חצי ג'בטה מרוחה בפסטו מניחים את החציל הקלויי בעודו חם ומפזרים זיתים ,מגרדים גבינת מוצרלה מעל ובשפע, אפשר לפזר מעל טימין למי שאוהב.מכסים בחצי השני של הג'בטה,אפשר למרוח אותה על הצד הפנימי במעט שמן זית איכותי (לא בחמאה!)
מכניסים לגריל /טוסטר לא משולשים ונותנים מכת חום שתכרוך מעט את הצד החיצוני שך הג'בטות אבל תשאיר את הפנים רך ונימוח.

משתדלים לחכות שיתקרר כדי לא לשרוף את הלשון, ובעיקר נהנים מפאניני מושלם מאין כמוהו. תנסו!


מה דעתך על פאניני:עונג איטלקי אמיתי ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כאוכל איטלקי,פאניני,מוצרלה
נכתב ע"י pacifica525
בתאריך: 26/01/2014


12 מאמרים | 34248 כניסות
דירוג המאמר
60%
 השארת תֶּשֶׁר לpacifica525
טיפ קטן+טיפ קטן=לא מעט במונחים של סטודנט.
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!