הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
פלפלים_קלויים

פלפלים קלויים


מתכון מפורט שלב אחרי שלב להכנת פלפלים קלויים בתחמיץ


מצרכים:
  • 6-8 פלפלים. אפשר לשלב בין הצבעים, אני מעדיפה את האדומים.
  • 3 שיני שום פרוסות
  • עלי דפנה
  • פלפל שחור אנגלי
  • שמן זית
  • חומץ

אופן ההכנה:
  • את הפלפלים מניחים על תבנית ומשמנים בשמן זית ואופים בתנור במשך 20 דקות  בחום גבוה של 250 מעלות. להפוך צדדים מידי פעם.
  • לאחר שהפלפלים קיבלו גוון שזוף/שרוף מוציאים מהתנור ומעבירים לשקית נייילון ואוטמים היטב.
  • נותנים לפלפלים לנוח בשקית במשך 20-30 דקות.
  • מקלפים את הקליפות תחת מים זורמים.
  • חותכים לרצועות ומעבירים לכלי זכוכית.
  • מסדרים את הרצועות פלפלים ובינהם מניחים את שיני השום
  • מוסיפים 2-3 כפות חומץ וכחצי כוס שמן
  • מניחים במקרר לכמה שעות.

בתאבון!
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על פלפלים קלויים ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כפלפלים קלויים,פלפלים בחומץ,קליית פלפלים בתנור