כתיבה זהירה היא כתיבה מתה.
צ'ארלס בוקובסקי
שלום אורח
התחבר
/
הרשם
לוח הבקרה
הודעות
יצירת מאמר
משפחה
לייפסטייל
רוחניות
דעות
ידע
תרבות
אוכל
בריאות
ספורט
דיגיטלי
טבע
כסף
הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם?
ההרשמה
בחינם!
פסטה בירקות ודג
לחובבים טעמים קצת מעניינים, עוד אילתור טעים-טעים ובריא מן המקרר שלי
פסטה בשלשה שלבים ועוד שלב רביעי, השלב הכי טוב - זה השלב שאוכלים.
בואו נתחיל:
לטגן בצל בשמן שומשום
להוסיף קוביות דלעת ובטטה ורצועות פלפל אדום עד שהם מתרככים
להוסיף עלי תרד
אפשרות: להוסיף לחגיגה שומשום ואגוזים
בנפרד:
לחתוך רצועות או קוביות של פילה דג שיש לכם בבית (אמנון, לברק, בורי למשל)
לטבול ברוטב חריף-מתוק (משיגים בסופר) ולצפות בפירורי לחם
להוסיף לירקות. לטגן.
להכין פסטה בטעמים (תרד, דלעת, מה שיש) - ולהוסיף את כל הנ"ל לפסטה.
תענוג!
בתאבון !!
מוזמנים לשתף איך היה.
מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:
• טורטייה חזה עוף מדהימה!
טורטייה חזה עוף, אבוקדו וירקות - בריא וכל כך טעים!!
0
29/10/2014 | moga
• 40,000 תשובות לשאלה אחת: מה לשים בצלחת?
לכאורה שאלה טריוויאלית, אבל תשובות אין ספור....
0
03/12/2014 | baruch
מה דעתך על פסטה בירקות ודג ?
תגובתך:
נא להקליד את תגובתך
כתובת אתר:
//:HTTP
שם:
נא להכניס שם
אימייל :
קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
דיווח על מידע לא הולם
נכתב ע"י
italia
בתאריך: 27/05/2015
איטליה לביא
27 מאמרים | 65694 כניסות
0 תגובות למאמר זה - להוספת תגובה
השארת תֶּשֶׁר לitalia
זה לא חוק, אבל מתוק: טיפ לכותבת-חוויה מעצבת
טיפ לitalia
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!
Tweet
תגיות
אוכל בריא
טעים
מתכונים
מאמרים קשורים
תוהו ובוהו בבורסת הדיאטות
הפוך על הפוך
מה משמין יותר, שומן או פחמימות?
חוק זכויות החולה התשנ"ו 1996
תוספת צמחונית לפסטה /אורז
שווה קריאה
יהלום ירוק -2
שבעים פנים לתורת ישראל
עניין של זמן 9 - מחשבה יוצרת מציאות. האמנם?!
פשר החלום
חלומות צלולים