הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
קלוריות

איך להקטין את הקלוריות בבישול?!


שליטה בכמות המזון - כלל חשוב בדיאטה.
בישול בשיטות שהמזון סופג בהן פחות שומן,
מקטין מספר קלוריות בבישול:

1) הקפדה - מצריכה מעט מאוד שמן. נוסף על כך, בשיטה
הזה זמן הבישול קצר, וכך נשמר הערך התזונתי של הירקות.

2) אידוי - אופן בישול שאינו מצריך שומן כלל, וגם משמר את
הוויטמינים ומינרלים שבירקות.

3) אפיה - קציצות, למשל, אפשר לטגן, והם יספגו הרבה
שמן, ואפשר לאפות במעט שמן בתחתית התבנית, או על
נייר אפייה. 

בהכנת עוגות, לחם או פשטידות, מומלץ להשתמש
במצרכים שאחוזי השומן נמוכים בהם, כמו גבינה
0% שומן, חלב רזה, ממתק מלאכותי. באפייה מומלץ
להשתמש בקמח מחיטה מלאה. כשמבשלים מרק עוף,
כדאי להציא שומן צף על פני מרק. יש להשתמש בשמן
במקום במרגרינה או בחמאה.
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על איך להקטין את הקלוריות בבישול?! ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת baruch ב 15/01/2015 14:02 ( הפרופיל שלי ) מורן היקרה, ד"ר איריס שי, ראש צוות המחקר הבינלאומי שנערך בקמ"ג ופורסם ב-17.7.2008 בעיתון המדעי "ניו-אינגלנד אוף מדיסין" – אורז, תפוחי-אדמה ולחם כבר אינם מרכיב מרכזי בצלחת. בראיון עיתונאי מפרטת ד"ר איריס שי את תמצית המחקר ב-53 מילים: "בניגוד לדיאטות בהן נדרשים חישובים, הדיאטה דלת הפחמימות היא מאוד פשוטה, כי הפחמימות יורדות לרמה מינימאלית, וכל מה שאין בו פחמימות הוא לכאורה מותר, כך שמי שעושה את הדיאטה הזו, לא צריך להסתובב כל היום עם מחברת ועט. הרמה המינימאלית שאנחנו צריכים לתפקודי הגוף השונים היא בין 50 ל-60 גרם פחמימות ליום" . (ליאם אקשטיין 11.9.06 Nrg מעריב).תגובה לתגובה

ידוע כטיפים,אוכל,דיאטה,המלצה,קלוריות