הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
קציצות_טונה

קציצות טונה


אפשר לאכול טונה מקופסא, וגם אפשר להכין קציצות בטעם טונה. כדאי לנסות! טעים וקל להכנה!
לסטודנטים/יות, לרווקים/ות, לאמהות ולכל מי שהשעה אצה לו:
מאכל מחומרים שיש בכל בית, קל להכנה ,טעים ומשביע,
ומי שמעוניין - ינסה...

החומרים:
קופסא קטנה של טונה,
2 ביצים,
כחמש עד שש פרוסות לחם,
בצל קטן או בינוני,
עלי פטרוזיליה,או שמיר, או כוסברה,
לפי הטעם או במשולב,
תבלינים לפי הטעם, פלפל,פפריקה וכו',
אך אין צורך במלח, כי הטונה מלוחה,
שמן לטיגון,

ההכנה:
שופכים לקערה את הטונה, ללא השמן,
מערבבים עם  הביצים, מוסיפים בצל מגורר בפומפיה,
או בצל קצוץ דק,  
מקצצים דק את  עלי הפטרוזיליה או עלים אחרים,
ומוסיפים לתערובת,
מוסיפים את התבלינים לפי  הטעם  הרצוי,
מפוררים את פרוסות הלחם לפירורים קטנים,
(גם את החלק הקשה),,אפשר להרטיב קלות את הלחם ,
עם מעט מים,כדי שיתפורר יותר בקלות,
מערבבים טוב טוב את כל החומרים, ולשים קציצות קטנות
שטוחות ועגולות.
במחבת יבשה  מחממים שמן, ומטגנים מספר דקות את הקציצות,
עד שייקבלו צבע זהוב משני הצדדים,מניחים על צלחת,
ומכבדים את יושבי הבית.
בתיאבון!


מה דעתך על קציצות טונה ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כקציצות טונה, קציצות מחומרים שיש בכל בית, מאכלים קלים להכנה,